Δευτέρα 21/10: Συνάντηση για συντονισμό δράσης ενάντια σε ΧΥΤΑ Φυλής, καύση σκουπιδιών και ΧΥΤΥ στο Μουσαμά

Δημοσιεύουμε κοινό κάλεσμα κινήσεων, συλλογικοτήτων, ενώσεων και συλλόγων της Δυτικής Αθήνας για συνάντηση-συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Οκτώβρη στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 61) και σαν στόχο θα έχει το συντονισμό δράσεων.

Σας καλούμε σε διευρυμένη συνάντηση-συζήτηση για να υπάρξει ουσιαστικός Αγωνιστικός Συντονισμός στη δράση, με στόχο να συμβάλει στη δημιουργία μαζικού, ενωτικού, τοπικού κινήματος στην Πετρούπολη και στις άλλες γειτονιές της Δυτικής Αθήνας. 

Δευτέρα 21 Οκτώβρη, 7μμ, Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 61). 

Για να κλείσει η χωματερή στη Φυλή, για να μην γίνει ΧΥΤΥ το λατομείο Μουσαμά, για να κοπεί κάθε σκέψη για καύση σκουπιδιών στην Αττική, πρέπει οι κοινωνίες να μιλήσουν!

Την πρωτοβουλία πήραμε όσοι είχαμε συνδιοργανώσει την πορεία στις 20/4/19 στην Πετρούπολη: Χωματερή stop-πολίτες εν δράσει  –   Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ.Γληνός» –  Αγωνιστική Παρέμβαση Εργαζομένων Δ.Πετρούπολης  –  Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος «Βοτανικός Κήπος» – Ανυπότακτη Πετρούπολη  –   Ασυμβίβαστο Ίλιον.

(Η πρόσκληση απευθύνεται σε σωματεία, φορείς, στέκια, συλλόγους, ενώσεις, δημοτικές κινήσεις κ.λ.π. στην Πετρούπολη καθώς και στις άλλες γειτονιές της Δυτ.Αθήνας).

Η εκδήλωση στο fb εδώ

7,128ΥποστηρικτέςΚάντε Like
594ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,111ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
392ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής