«Χωματερή STOP – Πολίτες εν δράσει»: Διαμαρτυρία στα γραφεία ΕΣΔΝΑ, Τετάρτη 20/5

Δημοσιεύουμε κάλεσμα της «ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ STOP – πολίτες εν δράσει» (στην οποία συμμετέχει το «Ξ») σε διαμαρτυρία στα γραφεία του ΕΣΔΝΑ, την Τετάρτη 20 Μάη στις 9:30 π.μ.

Η Κυβέρνηση και η Περιφέρεια Αττικής, συνεχίζουν εν μέσω της κρίσης της πανδημίας, να προωθούν τα αντιπεριβαλλοντικά τους σχέδια. Μετά την ψήφιση του διαβόητου Νόμου Χατζηδάκη, η Περιφέρεια παίρνει την σκυτάλη και δρομολογεί την συνέχιση του εγκλήματος στον ΧΥΤΑ Φυλής.
Την προσεχή Τετάρτη, αποσφραγίζονται οι (τεχνικές και οικονομικές) προσφορές του διαγωνισμού για τους νέους ΧΥΤΑ στη Φυλή, στα γραφεία του ΕΣΔΝΑ.

Σα να μην συμβαίνει τίποτε ο κ.Πατούλης, με την ανοχή της παράταξης της κας Δούρου, προχωρούν τον σχεδιασμό για επέκταση και διαιώνιση του ΧΥΤΑ στην Φυλή.

Ως Χωματερή STOP, στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας στην οποία συμμετέχουν πολλοί φορείς και συλλογικότητες. Θα είμαστε όλοι, την Τετάρτη 20/5/2020, στις 9:30 π.μ., έξω από τα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 & Μωραΐτη 90, περιοχή Ελληνορώσων), λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης ενάντια στην εξάπλωση του COVID-19.

Δεν θα περάσει η επέκταση του ΧΥΤΑ, ούτε ως «προσωρινή» λύση

7,127ΥποστηρικτέςΚάντε Like
595ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,111ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
392ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής