Βόλος, 19/11: Ανοιχτή σύσκεψη φορέων κατά της καύσης σκουπιδιών

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου ενάντια στην καύση σκουπιδιών παίρνει την πρωτοβουλία να προσκαλέσει σε κοινή σύσκεψη, τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, όλους τους φορείς που στήριξαν και πήραν μέρος στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο στις 5 Μαΐου στο Βόλο. Σκοπός της σύσκεψης είναι η ανταλλαγή απόψεων και η λήψη αποφάσεων για την συνέχιση της προσπάθειας με σκοπό να σταματήσει η καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ-Lafarge και να μην κατασκευαστεί το εργοστάσιο μετατροπής των σκουπιδιών του Βόλου σε καύσιμο SRF που θέλει ο Δήμος Βόλου. Ακολουθεί το ανοιχτό κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα.

 

 

Κάλεσμα φορέων σε κοινή συνάντηση

 

Αγαπητοί συμπολίτες/ισσες,

Μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της 5ης Μαΐου 2018 κατά της καύσης απορριμμάτων και RDF από την τοπική τσιμεντοβιομηχανία και κατά της δημιουργίας εργοστασίου SRF από το Δήμο Βόλου, συνεχίσαμε ως Επιτροπή τη δράση μας για την επίτευξη του στόχου μας, που αφορά όλη την τοπική κοινωνία.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να σας προσκαλέσουμε σε κοινή συνάντηση με όλους τους εκπροσώπους και μέλη φορέων και συλλόγων του τόπου μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το ζήτημα της καύσης απορριμμάτων και να δρομολογήσουμε μαζί τις επόμενες δράσεις. Ο κοινός στόχος να σταματήσουμε το έγκλημα που διαπράττεται στην πόλη μας και θα είναι μοιραίο για την υγεία όλων μας και την τοπική οικονομία θεωρούμε ότι πρέπει να μας ενώσει. Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο κοινωνικό μέτωπο, που θα διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη και τους κατοίκους της. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα αυξήσουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε την παύση της δραστηριότητας της καύσης από την τοπική τσιμεντοβιομηχανία και από οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία.

Ήδη υπάρχουν κάποιες προτάσεις για δράσεις από τη συνέλευση των μελών της Επιτροπής για το επόμενο διάστημα, που σας καλούμε να συζητήσουμε, αλλά επιθυμία μας είναι να καταθέσετε τις δικές σας και να ενεργοποιήσετε τα μέλη σας για συμμετοχή και συνεισφορά στην υλοποίησή τους.

Σας περιμένουμε όλες και όλους στην αίθουσα ΣΑΚΕ (ημιόροφος, μπαίνοντας από Ιάσονος, δεξιά στις σκάλες και πάλι δεξιά) στο παραλιακό κτήριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στις 7.00 μμ. Παρακαλούμε, όπως προωθήσετε το μήνυμα στα μέλη σας.

 

http://epitropiagonavolou.gr
[email protected]
7,130ΥποστηρικτέςΚάντε Like
592ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,114ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
393ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής