Στις 6 Σεπτέμβρη το «Ελιά-Λεμόνι» πάει Επιθεώρηση Εργασίας!

«Ξεκίνημα» Θεσσαλονίκης

 

Ραντεβού με την Επιθεώρηση Εργασίας έχει ο όμιλος «Ελιά-Λεμόνι» στις 6 Σεπτέμβρη, 10:30 το πρωί, για την υπόθεση των δεδουλευμένων που χρωστάει στον πρώην εργαζόμενο Π.Γ. και την καταχρηστική απόλυσή του.

Θυμίζουμε ότι έχει προηγηθεί μια εκστρατεία γύρω από το θέμα της εργασιακής γαλέρας που επικρατεί στα καταστήματα του ομίλου, τις κατά συρροή απολύσεις, την ανακύκλωση του εργατικού δυναμικού και τη καταπάτηση από την εργοδοσία των εργασιακών δικαιωμάτων.

Για περισσότερη ενημέρωση γύρω από το θέμα επισκεφτείτε στη σελίδα Ελιά-Λεμόνι: Γαλέρα Παντοτινή στο facebook.

Όπως και στις παρεμβάσεις που γίναν στα καταστήματα της Βαλαωρίτου και της Μπότσαρη το ΞΕΚΙΝΗΜΑ θα βρίσκεται 6 Σεπτέμβρη στην Επιθεώρηση Εργασίας ανατολικού τομέα Θεσσαλονίκης, Ερυθρού Σταυρού 1, Καλαμαριά, 10:30 π.μ., για να αναδείξει το θέμα και εκεί και καλεί τον κόσμο να σταθεί αλληλέγγυα στον αγώνα αυτό με σκοπό τη δικαίωση του εργαζόμενου και την απάντηση σε κάθε αυθαιρεσία των αφεντικών!

Εργαζόμενε, για οποιαδήποτε αυθαιρεσία εργοδότη στο κλάδο της εστίασης-τουρισμού επικοινώνησε μαζί μας για να δράσουμε μαζί! Κανένας μόνος του στην εργασιακή βαρβαρότητα που μας σερβίρουν!

 

Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη

10:30 πμ

Επιθεώρηση Εργασίας Ανατολικού τομέα (Καλαμαριά) – Ερυθρού Σταυρού 1

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,108ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
405ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής