Σκουριές: ένοχος ο 80χρονος μπάρμπα-Θόδωρος γιατί έδειρε λέει μισή διμοιρία ΜΑΤ!

Ρεπορτάζ από το «Ξ»


Ένοχος κρίθηκε από το Εφετείο στη Θεσσαλονίκη ο 80χρονος σήμερα κάτοικος Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής, γνωστός ως μπαρμπα-Θόδωρος.

Ο μπαρμπα-Θόδωρος βρέθηκε αντιμέτωπος με την κατηγορία της σκοπούμενης σωματικής βλάβης απέναντι σε μισή διμοιρία ΜΑΤ. Το περιστατικό αφορούσε επεισόδια που έγιναν στο βουνό το 2013, τη μέρα που ανακοινώθηκαν καταδίκες αγωνιστών στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου ενώ ταυτόχρονα υπήρχε διαμαρτυρία κατοίκων στο σημείο που γίνονται οι εργασίες εξόρυξης χρυσού στον Κάκκαβο.

Ο 73χρονος τότε κάτοικος φέρεται να έδειρε 7 ΜΑΤατζίδες, παρά το γεγονός ότι ήταν και τραυματισμένος στο πόδι!

Ο ίδιος βέβαια βρέθηκε στο νοσοκομείο του Πολυγύρου με «εγκεφαλική διάσειση, οίδημα και εκχύμωση βλεφάρων άμφω, τραυματικό υπόσφαγμα άμφω, τραυματική απόπτωση ενδοθηλίου κερατοειδούς χιτώνος, εκ του βυθού του οφθαλμού, δεξιός οφθαλμός περιθηλιαία φλογοειδής αιμορραγία στη 12η ώρα, οίδημα στην ωχρά κηλίδα και υποαμφιβληστροειδής αιμορραγία στην 6η ώρα. Παρουσίασε επίσης έντονη σημειολογία εγκεφαλικής διάσεισης.» (πηγή tvxs.gr). Η μήνυση που κατέθεσε ο ίδιος κατά των αστυνομικών για ξυλοδαρμό τέθηκε στο αρχείο.

Πρωτόδικα το 2017 είχε καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Το εφετείο μείωσε την ποινή σε 5 μήνες με αναστολή.

Τι να πει κανείς για την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη…

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,108ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
404ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής