Πάνω από 65% η συμμετοχή στη χθεσινή απεργία στην Εθνική Τράπεζα

Δημοσιεύουμε σχόλιο της Ανεξάρτητης Αγωνιστικής Συνδικαλιστικής Κίνησης «Πρωτοβουλία» στην Εθνική Τράπεζα, στην οποία συμμετέχει το «Ξ», σχετικά με τη χθεσινή πετυχημένη απεργία στην Εθνική Τράπεζα

Πετυχημένη η απεργία στην Εθνική Τράπεζα
Απαιτείται σχέδιο και κλιμάκωση

Εντυπωσιακή η συμμετοχή στην χθεσινή απεργία. Πάνω από το 65% των συναδέλφων/ισσών συμμετείχαν στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην διοίκηση. Το δίκτυο παρέλυσε και δείξαμε ότι έχουμε τη δύναμη να παρέμβουμε δυναμικά στις εξελίξεις. Η οργανωμένη μας παρουσία, ο σχεδιασμός και η κλιμάκωση του αγώνα είναι τα μόνα μας όπλα για την επιτυχή έκβαση αυτής της μάχης.

Απαιτούμε να υπογραφεί άμεσα νέα επιχειρησιακή ΣΣΕ με αποκατάσταση των απωλειών, προστασία των θέσεων εργασίας και προάσπιση του ΤΥΠΕΤ και των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων. Καμία σκέψη για σύνδεση μισθού-απόδοσης και για ατομική στοχοθεσία.

Aν η διοίκηση επιμείνει στην προκλητική της άρνηση να υπογράψει την συλλογική σύμβαση να κλιμακώσουμε με νέα 48ωρη απεργία την επόμενη εβδομάδα και να προχωρήσουμε σε συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τις άλλες μεγάλες πόλεις.

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,109ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
404ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής