Παγώνει για ακόμη μια φορά η πανεπιστημιακή αστυνομία!

Σχόλιο από τη Νεολαία «Ξεκίνημα»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κος Οικονόμου, επιβεβαίωσε σήμερα σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», πως για ακόμη μια φορά αναβάλλεται η εγκατάσταση της πανεπιστημιακής αστυνομίας στα 5 ιδρύματα, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, με το νέο χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης της ΟΠΠΙ να δίνεται την άνοιξη του ’22 κι αν.

Το φοιτητικό κίνημα έβαλε φρένο!

Οι φοιτητικές κινητοποιήσεις, με τα μαζικά συλλαλητήρια, με τη δράση και την ενωτική διάθεση του μεγαλύτερου μέρους της Αριστεράς, όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν αυτά που πίεσαν την κυβέρνηση και την ανάγκασαν να αναβάλει τα σχέδια της για την ΟΠΠΙ για 2η φορά.

Είδαμε ένα φοιτητικό κίνημα να αναπτύσσεται σε συνθήκες πανδημίας, εν μέσω λοκνταουν, παρά τον φόβο για την μετάδοση του κορονοϊού, τους περιορισμούς της κυκλοφορίας, τα πρόστιμα και με τις σχολές κλειστές όπου η επικοινωνία μεταξύ των φοιτητών ήταν περιορισμένη.

Οι δισταγμοί και οι προσαρμογές στην εφαρμογή της ΟΠΠΙ δείχνουν τι μπορεί να καταφέρει ένα φοιτητικό κίνημα, με ενότητα στη δράση και διάρκεια. Από αυτή τη βάση πρέπει να ξεκινήσουμε και να χτίσουμε ένα ακόμα πιο μαζικό, ανατρεπτικό κίνημα.     

Οι τακτικοί ελιγμοί της κυβέρνησης δε μας εφησυχάζουν! Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί!

Δεν σταματάμε!

Θα είμαστε στον δρόμο ως την ανατροπή του νόμου!

7,128ΥποστηρικτέςΚάντε Like
594ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,111ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
392ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής