Οι υποψήφιοι του «Ξ» για τις Α’ και Δ’ δημοτικές κοινότητες στην Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύουμε μικρά βιογραφικά των υποψηφίων του Ξεκινήματος για τα τοπικά συμβούλια στο Δήμο Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του ενωτικού ψηφοδελτίου «Η Πόλη Ανάποδα – Δύναμη Ανατροπής».


Πάνος Γιακουμίδης- για το συμβούλιο της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας (Τούμπα)

Έχει εργαστεί για χρόνια ως σερβιτόρος στο χώρο της εστίασης, όπου πήρε μέρος σε εργατικές διεκδικήσεις και κινητοποιήσεις έξω από καταστήματα που δεν τηρούσαν την εργατική νομοθεσία. Συμμετείχε στον Συντονισμό κατοίκων/συλλογικοτήτων Τούμπας ενάντια στις διακοπές ρεύματος-νερού και τους πλειστηριασμούς. Σήμερα είναι εργαζόμενο μέλος στο super market του Κοινωνικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού «Βιος Coop».

Δημήτρης Χατζηκώστας- για το συμβούλιο της Α’ Δημοτικής Κοινότητας (Κέντρο)

Γεννήθηκε το 1982 και κατοικεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη από το 1988. Σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και Παιδαγωγικά. Από το 2009 εργάζεται ως δάσκαλος στην ιδιωτική εκπαίδευση. Ενεργός πολιτικά από τα μαθητικά του χρόνια, δραστηριοποιήθηκε κατά καιρούς σε αρκετά κινήματα και πρωτοβουλίες της πόλης (φοιτητικό, αντιρατσιστικό, αντιπαγκοσμιοποιητικό, κλπ). Τον τελευταίο χρόνο κατοικεί στο ιστορικό κέντρο της πόλης.


Διαβάστε την κεντρική προεκλογική προκήρυξη του «Ξ» Θεσσαλονίκης με τις θέσεις και τις προτάσεις μας εδώ

Δείτε τους υποψηφίους μας για το δημοτικό συμβούλιο εδώ

Παρακολουθήστε στο facebook την σελίδα της Πόλης Ανάποδα εδώ

7,124ΥποστηρικτέςΚάντε Like
590ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,111ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
390ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής