Κυριακή, 8/12 – Πετρούπολη: Παιδική Χαρά «Η παλιά Χωματερή»

Δημοσιεύουμε κάλεσμα της κίνησης «Χωματερή Στοπ-Πολίτες εν δράσει» και του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης σε παιδική εκδήλωση για τη διαχείριση απορριμμάτων, την Κυριακή 8 Δεκέμβρη, στις 10:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης (Ρήγα Φεραίου και Θεσσαλίας)

Η «Χωματερή Στοπ-Πολίτες εν δράσει» και ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης (Ρήγα Φεραίου και Θεσσαλίας) μια εκδήλωση ελπίδας για το μέλλον του τόπου μας, του κόσμου μας, για ένα μέλλον που δεν πνίγεται από τα σκουπίδια, τη δυσοσμία και τη ρύπανση.
Η εκδήλωση έχει τίτλο: «Παιδική Χαρά – Η παλιά Χωματερή»

Πώς τα παιδιά έλυσαν το πρόβλημα των σκουπιδιών…

Πώς έκαναν τους γονείς τους να παλέψουν…

Τα παιδιά θα ενημερωθούν, θα καταλάβουν, θα φανταστούν και θα επιβάλλουν την λύση στο «καυτό» πρόβλημα της διαχείρισης των σκουπιδιών. Πρόκειται για μια πραγματική ιστορία για το πώς τα παιδιά μπορούν να μετατρέψουν την δυσωδία των σκουπιδιών και την απληστία των «μεγάλων» σε μουσική και παιχνίδι. Να μετατρέψουν την χωματερή σε μια όμορφη παιδική χαρά.

Με θεατρικό παιχνίδι, δημιουργικές κατασκευές, ανακύκλωση, ευφάνταστες διαδηλώσεις, με τραγούδια και χορό, τα παιδιά και οι γονείς τους θα εμπνεύσουν και θα εμπνευστούν για μια άλλη διαχείριση των σκουπιδιών προς όφελος της υγείας μας και του περιβάλλοντος

Η εκδήλωση είναι η συνέχεια μιας σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων της Πρωτοβουλίας πολιτών ΧΩΜΑΤΕΡΗ STOP-Πολίτες εν δράσει, σε συνεργασία με Συλλόγους Γονέων της Πετρούπολης, ώστε να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά, το μέλλον της πόλης μας, ως προς το πρόβλημα που θέτει σε κίνδυνο την υγεία όλων μας και καταστρέφει την ζωή στην περιοχή μας.

Η εκδήλωση στο fb εδώ

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,235ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,008ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
423ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα