Η εκστρατεία και τα αποτελέσματα του «Ξ» στις περιφερειακές εκλογές στη Στερεά Ελλάδα

Στις περιφερειακές εκλογές στη Στερεά Ελλάδα, το «Ξ» κατέβηκε συνεργαζόμενο με την παράταξη «Αριστερή Παρέμβαση» με υποψήφιο τον Αποστόλη Αυλακιώτη. Ο σύντροφος Αποστόλης είχε τα προηγούμενα χρόνια ενεργή συμμετοχή σε μια σειρά αγώνες αντιφασιστικούς, περιβαλλοντικούς, εργατικούς κ.α. καθώς και ενάντια στα διόδια, δράση για την οποία αντιμετώπιζε μέχρι πρόσφατα δικαστικές διώξεις από την «Νέα Οδό». Η «Αριστερή Παρέμβαση», στην οποία συμμετέχουν δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ανένταχτοι αγωνιστές, εκλέγει μία έδρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με 1,39%.

Η εκστρατεία του «Ξ» κατά την προεκλογική περίοδο, σημειώθηκε για τη ζωντάνια και τη μαχητικότητά της. Μοιράσαμε μαζικά την προεκλογική μας ανακοίνωση, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ, στη Λαμία, το Μόλο και την Αταλάντη. Μέσα από την προεκλογική μας δράση, καταφέραμε να φτάσουν θέσεις μας για την περιοχή σε μεγάλο αριθμό των κατοίκων των παραπάνω πόλεων, παρεμβαίνοντας στις γειτονιές, αλλά και σε χώρους νεολαίας και εργαζομένων.

Ο σύντροφος Αποστόλης Αυλακιώτης, βγήκε δεύτερος ανάμεσα στους υποψηφίους της παράταξης στο σύνολο της Στερεάς Ελλάδας και πρώτος στην εκλογική του περιφέρεια (Φθιώτιδα).

Το επόμενο διάστημα, σκοπεύουμε να αναδείξουμε σημαντικά τοπικά ζητήματα, όπως αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων (για το οποίο κάναμε και μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση στη Λαμία μέσα στον Μάιο), των εξορύξεων στην Οίτη, της αγροτικής παραγωγής κ.α. Μια σημαντική μάχη τελείωσε με μεγάλη επιτυχία! Ετοιμαζόμαστε για τις επόμενες!

7,127ΥποστηρικτέςΚάντε Like
587ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,111ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
390ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής