Θεσ/κη: Εξαιρετικά πετυχημένο και το δεύτερο μάθημα αυτοάμυνας!

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου οι Μαχητικές και Ελεύθερες Θεσσαλονίκης οργάνωσαν στον χώρο ΤΑΚΙΜ το δεύτερο μάθημα αυτοάμυνας που -όπως και το πρώτο– ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο τόσο από άποψη συμμετοχής, όσο και διάθεσης όσων συμμετείχαμε!

Η ανάγκη και η επιθυμία νέων και μεγαλύτερων γυναικών να νιώθουν περισσότερο ασφαλείς και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητα τους, φάνηκε από τη γεμάτη αίθουσα που μας χώρεσε οριακά. Οι δάσκαλοί μας, οι οποίοι κάνουν τα μαθήματα δωρεάν και αφιλοκερδώς, Γιώργος Ταγτελενίδης και Tamazi Chkareuli, μας έδειξαν πυγμαχικές τεχνικές (street boxing) και τεχνικές ρίψεων και καθήλωσης (street judo), με στόχο την αντιμετώπιση βίαιων περιστατικών και επιθέσεων.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής και στα δύο μαθήματα που έχουμε οργανώσει μέχρι τώρα και μετά από συνεννόηση με τους δασκάλους, αποφασίσαμε να οργανώσουμε ένα ακόμα μάθημα στις 8 Δεκέμβρη και στη συνέχεια, από τις αρχές του 2020 να οργανώσουμε σταθερά και συχνά μαθήματα. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα, στις σελίδες στο Facebook των Μαχητικών και Ελεύθερων και του ΤΑΚΙΜ.

Μετά το τέλος του μαθήματος, όσες μπορούσαμε μείναμε στον χώρο και ετοιμάσαμε πικέτες για τις 25 Νοέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών και τη διαμαρτυρία που καλείται στις 18:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,235ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,008ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
424ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα