ΠΕΝΕΝ: Συνεχίζουμε τον αγώνα με νέα 24ωρη απεργία

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ).

Συνήλθε σήμερα 24/2/2021 εκτάκτως το Δ.Σ της ΠΕΝΕΝ για την αποτίμηση και την συμμετοχή των Ναυτεργατών στην 48ωρη πανελλαδική απεργία σε συνδυασμό με τις θέσεις της κυβέρνησης για τα Ναυτεργατικά προβλήματα που αποτέλεσαν το διεκδικητικό πλαίσιο που πραγματοποιήθηκε η απεργία.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ χαιρετίζει την αγωνιστική συμμετοχή του κλάδου μας και όλων των Ναυτεργατών στην απεργία που πραγματοποιούν από κοινού τα 13 Ναυτεργατικά Σωματεία.

Η μεγάλη επιτυχία της αποτελεί σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση και το εφοπλιστικό κεφάλαιο για την επίθεση που έχουν από κοινού εξαπολύσει ενάντια στα Ναυτεργατικά δικαιώματα.

Εκτιμούμε ότι οι απαντήσεις της κυβέρνησης στα κεντρικά Ναυτεργατικά προβλήματα ήταν και παραμένει  αρνητική και αδιάλλακτη αρνούμενη να δώσει λύσεις  στο σύνολο των συσσωρευμένων προβλημάτων που μαστίζουν τον Ναυτεργατικό κόσμο της χώρας μας.

Στην βάση αυτών των διαπιστώσεων το Δ.Σ της ΠΕΝΕΝ αποφασίζει ομόφωνα την συνέχιση της Πανελλαδικής απεργίας για ακόμη 24 ώρες (έναρξη 25/2/2021 ώρα 00.01 – λήξη 25/2/2021 ώρα 24.00) με προοπτική κλιμάκωσης. 

Παραμένουμε αποφασιστικά στην διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας που έχουν ήδη κοινοποιηθεί έγκαιρα σε όλες τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες.

Καλούμε τους Ναυτεργάτες να δώσουν την μάχη για την περιφρούρηση και επιτυχία της απεργίας για την δικαίωση των αιτημάτων τους.

Όλοι στην συγκέντρωση στις 25/2/2021 στις 10.00 π.μ έξω από το πλοίο BLUE STAR DELOS 

(απέναντι από τον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά)

Το Δ.Σ  της ΠΕΝΕΝ

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,235ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,007ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
423ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα