Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο φετινός κύκλος σεμιναρίων γυναικείας αυτοάμυνας!

Την Κυριακή 3/6, οι «Μαχητικές και Ελεύθερες», οργάνωσαν το τελευταίο για τη φετινή σεζόν σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας, μαζί με τις εκπαιδεύτριες Γκέλυ Νιάνιου και Αφροδίτη Σκλαβάκη. Το σεμινάριο, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 15 άτομα, είχε στο μεγαλύτερο μέρος του χαρακτήρα επανάληψης όλων όσων έχουμε διδαχτεί στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις.

Μάθαμε όμως και νέες τεχνικές, όπως ο απεγκλωβισμός από τα λεγόμενα «bear hugs» (αγκαλιάσματα της αρκούδας) την απόπειρα δηλαδή κάποιου επιτιθέμενου να μετακινήσει τη «λεία» του, αγκαλιάζοντάς την, είτε από μπροστά, είτε από πίσω. Οι νέες γνώσεις, αλλά κυρίως η συνειδητοποίηση της καλής αφομοίωσης όσων έχουμε ήδη διδαχτεί, μας γέμισαν χαρά και αυτοπεποίθηση, μαζί με την προσμονή για την επόμενη φάση!

Το επόμενο ραντεβού για την ομάδα της γυναικείας αυτοάμυνας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 25ου camping Antinazizone – YRE (27 Ιούλη – 5 Αυγούστου) στη Βόρεια Εύβοια (οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα). Από το ερχόμενο φθινόπωρο θα ανασυγκροτηθούμε και θα ανακοινώσουμε έγκαιρα τις επόμενες δράσεις και συναντήσεις μας!

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,235ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,008ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
424ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα