Οι υποψήφιες του «Ξ» για το Δήμο Ζωγράφου με την παράταξη «Ζωγράφου – Ανυπότακτη Πόλη»

Δημοσιεύουμε τα βιογραφικά των υποψηφίων του Ξεκινήματος για το Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου. Το «Ξ» κατεβαίνει συνεργαζόμενο με την παράταξη «Ζωγράφου -Ανυπότακτη Πόλη».


Ειρήνη Πλουμπίδη: Γέννημα θρέμα Ζωγραφιώτισα είναι ενεργή στα κινήματα στη γειτονιά από τα μαθητικά της χρόνια μέχρι σήμερα –από τους αγώνες ενάντια στο νόμο Αρσένη, μέχρι τους αγώνες για την απαλλοτρίωση της Βίλας Ζωγράφου και τα πρόσφατα εργατικά, αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά κινήματα. Το 2015 διετέλεσε δημοτική σύμβουλος Ζωγράφου στα πλαίσια μιας εκλογικής συνεργασίας δυνάμεων της αριστεράς με ετήσια εναλλαγή στη θέση του δημοτικού συμβούλου.   

Ηλέκτρα Κλείτσα: Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη ζει στου Ζωγράφου εδώ και 10 περίπου χρόνια και είχε ενεργή συμμετοχή σε όλα τα τοπικά κινήματα. Είναι εθελόντρια δασοπροστασίας-δασοπυρόσβεσης, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί και σε μια σειρά περιβαλλοντικά κινήματα και αγώνες. Έχει εκτενή αρθρογραφία για τα δικαιώματα και την καταπίεση των γυναικών καθώς και συμμετοχή στους αγώνες ενάντια στη Χρυσή Αυγή και τον φασισμό. 


Διαβάστε την κεντρική προεκλογική προκήρυξη του «Ξ» Ζωγράφου με τις θέσεις και τις προτάσεις μας εδώ

7,125ΥποστηρικτέςΚάντε Like
588ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,110ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
390ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής