Κάλεσμα οικογένειας & φίλων Π. Φύσσα για αντιφασιστική συνέλευση, Δευτέρα 16/7

Δημοσιεύουμε κάλεσμα της οικογένειας & φίλων Παύλου Φύσσα και Συλλογικοτήτων – Οργανώσεων για αντιφασιστική συνέλευση τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατσινίου Αντώνης Σαμαράκης

 

Κάλεσμα οικογένειας και φίλων Παύλου Φύσσα [Killah P]
και Συλλογικοτήτων – Οργανώσεων

Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατσινίου Αντώνης Σαμαράκης, Μικράς Ασίας 24, Κερατσίνι

 

Στις 18/9, πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου, η οικογένεια και οι φίλοι του διοργανώνουμε, όπως και κάθε χρόνο, την καθιερωμένη συναυλία στον Πειραιά ενώ παράλληλα στηρίζουμε την κεντρική πορεία που θα πραγματοποιηθεί στο Κερατσίνι την ίδια μέρα. Η 18/9, πέραν της συναισθηματικής αξίας που έχει για μας, έχει σαφώς νοηματοδοτηθεί στην κοινωνία και έχει εδραιωθεί στις συνειδήσεις όλων ως ημέρα κοινού αγώνα κατά του φασισμού. Όσο μάλιστα η δίκη της Χ.Α. πλησιάζει στο τέλος της, η ανάγκη να κάνουμε όλοι την παρουσία μας πιο αισθητή στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά είναι επιτακτική, τόσο γιατί οι φασίστες τον θεωρούν το τελευταίο τους προπύργιο, όσο και γιατί αρνούμαστε να παραδώσουμε τις γειτονιές του Παύλου στους δολοφόνους του, γιατί δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε στους φασιστες ουτε σπιθαμή δημόσιου χώρου και λόγου. Ειδικά μετά τις πρόσφατες επιθέσεις στον Πειραιά και στο Πέραμα, αλλά και την απεγνωσμένη προσπάθεια της Χ.Α. να ανακτήσει δυνάμεις με αφορμές όπως το μακεδονικό, για μας είναι αυτονόητο ότι η κοινή συμπόρευση, χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες, είναι το κύριο όπλο μας κατά του φασισμού. 

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, καλέσαμε άτομα, συλλογικότητες και οργανώσεις να παρευρεθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατσινίου Αντώνης Σαμαράκης, Μικράς Ασίας 24, την Τρίτη 3 Ιουλίου στις 19.30 προκειμένου να διαμορφώσουμε μαζί ένα κοινό μέτωπο αντιφασιστικών δράσεων στον Πειραιά αλλά και αλλού.

Έτσι την Τρίτη 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Κερατσίνι συνάντηση συλλογικοτήτων και οργανώσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και συναποφασίστηκε η διεξαγωγή αντιφασιστικού τετραημέρου, από 15 έως και 18 Σεπτέμβρη, με εκδηλώσεις και δράσεις, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, και κορύφωση την κεντρική πορεία στο Κερατσίνι στις 18/9. Εκτός από την οικογένεια και τους φίλους του Παύλου το καλέσμα για την επόμενη συνάντηση υπογράφουν :

 • Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Περάματος,
 • Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας –Πειραιά
 • Antinazi Zone
 • Αναμέτρηση Ομάδα Κομμουνιστών/στριών
 • Δίκτυο για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα
 • Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα 
 • Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Φαβέλα
 • Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Nosotros
 • Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης
 • Ενωτική Πρωτοβουλία Αντιφασιστών Σαλαμίνας
 • Εργατική Λέσχη Κερατσινίου – Δραπετσώνας 
 • Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»
 • Κοινωνικό Αντιφασιστικό Μέτωπο 
 • Ξεκίνημα Διεθνιστική Σοσιαλιστική Οργάνωση

Έτσι καλούνται εκ νέου συλλογικότητες και οργανώσεις, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διοργάνωση και συνδιαμόρφωση των εκδηλώσεων σύμφωνα με το παραπάνω πλαίσιο, να παρευρεθούν στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατσινίου Αντώνης Σαμαράκης, Μικράς Ασίας 24 [όπισθεν Δημαρχείου Κερατσινίου].

Επικοινωνία: [email protected]

Facebook : Aντιφασιστικός Σεπτέμβρης https://www.facebook.com/antifa.september/

7,127ΥποστηρικτέςΚάντε Like
595ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,111ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
392ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής