Έκκληση για οικονομική στήριξη τραυματισμένης αγωνίστριας από τις Σκουριές

Δημοσιεύουμε κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού για οικονομική στήριξη αγωνίστριας που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της διαδήλωσης στις Σκουριές στις 23/8.

Η συναγωνίστρια Γεωργία Καρακωνσταντινίδου που στις 23/8 πήρε μέρος στη διαδήλωση ενάντια στην εξόρυξη χρυσού δέχτηκε βίαιη επίθεση από τις ομάδες καταστολής με αποτέλεσμα να της σπάσουν το πόδι.

Χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και τώρα βρίσκεται σε κέντρο αποθεραπείας όπου θα χρειαστεί να νοσηλευθεί για 30 ημέρες. Λόγω του ότι η συναγωνίστρια είναι άνεργη δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθεί στην δαπάνη για την πληρωμή των νοσήλειων. Το ποσό που θα χρειαστεί είναι περίπου 1000€.

Όπως υπήρξε άμεση ανταπόκριση στην έκκληση για αιμοπετάλια έτσι και τώρα γίνεται κάλεσμα σε επιτροπές αγώνα, συλλογικοτητες, αλλά και άτομα για κάποια μικρή οικονομική βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Είναι υποχρέωση μας.   
               

Για πληροφορίες καλέστε τα τηλέφωνα
6948528565
6974407702

Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού
19/9/2015

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,247ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,001ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα