Υποψηφιότητα Κασιδιάρη στην Αθήνα: μια πρόκληση για το αντιφασιστικό κίνημα! 

Σχόλιο του Antinazi Zone

Στις 10 Σεπτέμβρη το αρμόδιο Πρωτοδικείο ανακήρυξε ως νόμιμο τον συνδυασμό του Η. Κασιδιάρη για τις δημοτικές εκλογές στον δήμο της Αθήνας. 

Η αστική Δικαιοσύνη στα καλύτερά της! Ένας εκ των διευθυντών εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, φυλακισμένος με ποινή 13,5 ετών, μπορεί να είναι επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος της πρωτεύουσας μιας υποτίθεται ευνομούμενης και δημοκρατικής χώρας. 

Ακόμα και αν τεθεί σε αργία μετά τις εκλογές, αυτό δεν θα του προκαλέσει ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο συνδυασμός και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι σύμβουλοί του στον δήμο και τα 7 δημοτικά διαμερίσματα θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα. Ο ίδιος ο Κασιδιάρης θα έχει κάνει την καμπάνια του και θα αρχίσει να σκέφτεται τις επερχόμενες ευρωεκλογές του Μαίου.

Ο Κασιδιάρης ανακοίνωσε και τα πρώτα 10 σημεία του προγράμματός του για την Αθήνα. Μην ψάχνετε για άλλα, προς το παρόν δεν υπάρχουν. Πρώτα βγαίνει ο επικεφαλής, μετά οι υποψήφιοι, μετά μοιράζονται τα χρήματα και κατόπιν βγαίνει το πρόγραμμα σύμφωνα με τα όσα μας έχουν συνηθίσει μέχρι στιγμής αυτός και οι ομοϊδεάτες του.

Σημεία του προγράμματος

«… Με στοιχεία από το πρόγραμμα του Βίκτορ Όρμπαν, της Μελόνι και του δημάρχου της Νέας Υόρκης Τζουλιάνι, οι Ελεύθεροι Αθηναίοι θα διοικήσουν την πρωτεύουσα της χώρας» 

αναφέρεται στην εισαγωγή των προγραμματικών σημείων, για να μην έχουμε καμία αμφιβολία γιατα πρότυπά του Κασιδιάρη.

Ο Βίκτωρ Όρμπαν ένας από τους μέντορες της παγκόσμιας Ακροδεξιάς και δημιουργός ενός ανελεύθερου καθεστώτος στην Ουγγαρία. Η Μελόνι γόνος του ιταλικού νεοφασισμού. Και ο Τζουλιάνι, ένας διεφθαρμένος εκατομμυριούχος ρατσιστής. Συνολικά τα 10 σημεία είναι ένα άθροισμα γενικόλογων τιποτολογιών με φιλολαϊκό επίχρισμα που προσπαθούν να κρύψουν το ισχυρό ακροδεξιό υπόβαθρο.

Ακολουθούν μερικά ενδεικτικά σημεία:

«Εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στο κέντρο και όλες τις συνοικίες με πλήρη αναδιάρθρωση της δημοτικής αστυνομίας, που θα μετατραπεί από μηχανισμός επιβολής προστίμων σε σώμα προστασίας των πολιτών».

Αυτό πρακτικά σημαίνει ένταση της καταστολής, εξοπλισμό της δημοτικής αστυνομίας και μηδέν εις το πηλίκον της πραγματικής ασφάλειας όπως συμβαίνει με τους ήδη υπάρχοντες πάνοπλους μηχανισμούς καταστολής (ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ, ΔΙΑΣ κα) που στόχο έχουν το μαζικό κίνημα και όχι το πραγματικό έγκλημα, την ίδια στιγμή που κάνουν πλάτες ή συνεργάζονται με τους μεγαλοεγκληματίες. 

«Άμεσος λογιστικός έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου σε βάθος 20ετίας από ειδικές ομάδες ορκωτών λογιστών και απόδοση ευθυνών για την χρόνια διασπάθιση του δημόσιου χρήματος». 

Ο Κασιδιάρης είναι ήδη 9 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και ήταν 7 χρόνια βουλευτής. Όλο αυτό το διάστημα, δεν τα έβαλε ποτέ με το μεγάλο κεφάλαιο, αντίθετα εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυτών που πρωταγωνιστούν στη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος,. Τώρα θυμήθηκε τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και τη διαφθορά; 

Στον Δήμο επίσης δεν ενόχλησε ποτέ τον Μπακογιάνη ή παλιότερα τον Καμίνη, ενώ στην βουλή ψήφισε τα πάντα που αφορούσαν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου (φοροαπαλλαγές στους εφοπλιστές, παραχώρηση δημόσιων γηπέδων σε ΠΑΕ, ξεπούλημα βραχονησίδων κοκ),

«Επιβολή προσαυξημένου Δημοτικού τέλους σε όλα τα τοπικά υποκαταστήματα των τραπεζικών ιδρυμάτων στα πρότυπα της εισφοράς που επέβαλε η κυβέρνηση Μελόνι στα υπερκέρδη των ιταλικών τραπεζών. Ταυτόχρονη μείωση των δημοτικών τελών για τους πολίτες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Η Μελόνι λέει ότι θα φορολογήσει τα υπερκέρδη των τραπεζιτών. Όχι τα κέρδη αλλά τα υπερκέρδη. Πως διαχωρίζονται και από ποιον μηχανισμό αυτά μεταξύ τους; Στην πράξη είναι σε εξέλιξη το παζάρι μεταξύ της ιταλικής κυβέρνησης και των τραπεζιτών και μένει να δούμε ποια ακριβώς θα είναι η κατάληξη. Το σίγουρο είναι ότι το ίνδαλμα του Κασιδιάρη  υποστηρίζει πλήρως την ΕΕ του κεφαλαίου και του ΝΑΤΟ. 

«Ίδρυση σύγχρονων διαδραστικών θεματικών πάρκων για την αρχαία ιστορία των Αθηνών, που θα προσελκύσουν εκατομμύρια επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι διψούν να γνωρίσουν τους φιλοσόφους της Πλατωνικής Ακαδημίας και τους ήρωες των Περσικών Πολέμων μέσω ψηφιακών και ζωντανών αναπαραστάσεων».

Αρχαιοπληξία, πολεμοκαπηλεία, εθνικισμός, άγνοια ή παραποίηση των πραγματικών νοημάτων και απόψεων των φιλοσόφων της αρχαιότητας. Αυτά θα είναι τα στοιχεία του Κασιδιάρειου «πολιτισμού» που σίγουρα θα διώξουν παρά θα προσελκύσουν τουρίστες.

«Σφράγιση των δεκάδων παράνομων χώρων ισλαμικής λατρείας και ακύρωση κάθε σύμβασης του δήμου με ΜΚΟ που προωθούν την μόνιμη εγκατάσταση αλλοδαπών στην Αθήνα. Ανέγερση στην περιοχή του Βοτανικού του ”Τάματος του Έθνους”, του Ιερού Ναού που έταξαν στον Τριαδικό Θεό οι Αγωνιστές της Εθνεγερσίας».

Φασίστας χωρίς ξενοφοβία, ισλαμοφοβία, ρατσισμό και μίσος για τον εθελοντισμό δεν ννοείται. Μια λεπτομέρεια: στον Βοτανικό, όπου ο Κασιδιάρης θέλει να κάνει ιερό ναό, σχεδιάζεται να κατασκευαστεί γήπεδο του ΠΑΟ, πολυκαταστήματα, κλπ, για τα οποία ο ίδιος δεν είπε και δεν λέει κουβέντα.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, στο παραλήρημά του μετά την είσοδο των Σπαρτιατών στη βουλή, παρομοίωσε τον εαυτό του με τον Σουν Τζου (Κινέζο στρατηγό και θεωρητικό του πολέμου της αρχαιότητας). Προς το παρόν βέβαια, όσο κι αν ονειρεύεται τον Σουν Τζου, βρίσκεται στη φυλακή, καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης… Και παρά τη φιλοδοξία του να διοικήσει την Αθήνα, αυτό θα μείνει όνειρο θερινής νυκτός. Όχι γιατί θα τον εμποδίσει ο Μπακογιάννης, ο Δούκας και ο Ζαχαριάδης, αλλά γιατί θα τον εμποδίσουν όλοι και όλες αυτοί που τον έστειλαν εκεί που ανήκει στις 7 Οκτώβρη του 2020: στη φυλακή!

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,288ΥποστηρικτέςΚάντε Like
998ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
428ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα