Βόλος: κάλεσμα του «Ξ» για ενωτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην επίσκεψη Πιτσιόρλα

Το «Ξεκίνημα» Βόλου, έστειλε το παρακάτω κάλεσμα στις οργανώσεις ΝΑΡ, ΛΑΕ, ΣΕΚ, ΕΕΚ και Δίκτυο καθώς και σε ανένταχτους αγωνιστές για την από κοινού διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά την επίσκεψη του υφ. Οικονομικών Σ. Πιτσιόρλας στην πόλη.

Επίσκεψη του υφ. Οικονομικών Σ. Πιτσιόρλα στο Βόλο

Συντρόφισσες/οι,

Το Σάββατο 23 Ιουνίου θα βρίσκεται στο Βόλο ο υφ. Οικονομικών Σ. Πιτσιόρλας για να μιλήσει στη συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχάνων Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας (23/6, κτ. Τσαλαπάτα στις 7:00 μ.μ.).

Θεωρούμε ότι χρειάζεται να πάρουμε από κοινού πρωτοβουλία για συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να αναδείξουμε τα προβλήματα που αφορούν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα: ανεργία, πετσόκομμα μισθών, διάλυση εργασιακών δικαιωμάτων και ελαστική απασχόληση, φοροκλοπή του λαϊκού εισοδήματος, πλειστηριασμοί, ιδιωτικοποιήσεις κοκ, παράλληλα με τις επιπτώσεις από τα μέτρα του νέου πολυνομοσχεδίου, αλλά και με τα μεγάλα τοπικά ζητήματα: καύση σκουπιδιών, νερό κοκ. Επιπλέον να καταδείξουμε ότι η «ανάπτυξή» τους δε θα φέρει καμιά ουσιαστική βελτίωση στο βιωτικό επίπεδο των εργατικών – λαϊκών στρωμάτων.

Με βάση τα παραπάνω σας καλούμε σε σύσκεψη, την Τετάρτη 13 Ιουνίου, στις 7:00 μ.μ. στο Στέκι Μεταναστών. Αν υπάρχει πρόβλημα με το χώρο λόγω κάποιας άλλης εκδήλωσης θα μπορούσαμε να συναντηθούμε την ίδια ημέρα στη Λέσχη.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,282ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,002ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
426ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα