Το πόνημα ενός φασίστα, μια καταδίκη και το ηθικό δίδαγμα

«Απαξ διά παντός ο Ελλην οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι υπάνθρωπος σημίτης, άξεστος Τούρκος, κουτόφραγκος ή οποιοσδήποτε βουτυρολαός. Ο Έλλην ανήκει στην πρωτοπόρον ευγενή φυλήν…».

«Είμεθα οι εκλεκτοί… διότι επεβλήθημεν με αυτοκρατορίας – κοσμοκρατορίας και αντιστοίχους πολιτισμούς, όταν οι άλλοι λαοί ευρίσκοντο εις ανθρωποειδήν κατάστασιν. Μας χρεωστούν ότι τους εκάναμε ανθρώπους».

«Ο Στρατηγός Πινοσέτ ανέτρεψε το εβραιομαρξιστικό καθεστώς του Αλλιέντε κι επέβαλε Εθνικήν Τάξιν στην Χιλήν».

«Αι απόψεις του Αδόλφου Χίτλερ διά τους Εβραίους ήσαν απολύτως ορθαί».

«Καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδο (Αουσβιτς) εις καλήν κατάστασιν, διότι ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον».

«Ε, όχι κύριοι Εβραίοι, δεν πρόκειται να επιβληθήτε στη Λευκή Φυλή. Θα έχετε την απάντησίν της. Κι αυτή τη φορά δε θα υπάρξει κάποιος Χίτλερ, που θα απαγορεύει την κακοποίησίν σας… Αυτή τη φορά εξεχειλίσατε το ποτήρι».

«Η Λευκή Φυλή δεν θέλει σημίτας στην Ευρώπην, διότι έτσι την συμφέρει βιολογικώς».

«Οι άντρες των SS (είχαν) αγωνιστικόν ήθος. Ιδεολογικά πιστεύω. Παράστασι και τρόπο ζωής. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι δεν ήσαν εγκληματίαι… αυτοί οι άνδρες υπηρέτησαν την πατρίδα των και την Ευρώπην με ηρωισμό… είχαν υψηλόν φρόνημα και την αίσθησιν τιμής… απετέλουν διά την εποχήν τους το καύχημα της Λευκής Φυλής».

Τα παραπάνω είναι ένα μικρό δείγμα από το φασιστικό παραλήρημα του Κώστα Πλεύρη, το οποίο ονόμασε …βιβλίο με τον τίτλο: «Οι Εβραίοι. Όλη η Αλήθεια». Για αυτό ακριβώς το βιβλίο κρίθηκε ένοχος από το Εφετείο Αθηνών για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου 927/1979.

Αυτός ο νόμος υπάρχει στη χώρα μας εδώ και 28 χρόνια. Είναι η πρώτη φορά όμως που εφαρμόζεται. Η ποινή που επιβλήθηκε στον αρχιφασίστα Κ.Πλεύρη ήταν φυλάκιση 14 μηνών με τριετή αναστολή.

Ο ίδιος αμετανόητος βέβαια είπε προς τους δικαστές “δεν μπόρεσαν να με πολεμήσουν με δημόσιο διάλογο και θέλησαν να με πολεμήσουν με μία δίκη κλείνοντάς μου το στόμα. Είτε με καταδικάσετε είτε όχι, το βιβλίο μου θα κυκλοφορεί. Αν με καταδικάσετε, θα δικαιώσετε την παρασκηνιακή δύναμη των Εβραίων».

Από την πλευρά μας όσο κι αν μας ικανοποιεί η καταδίκη του Πλεύρη, καταλαβαίνουμε πως είναι ειλικρινής όταν λέει ότι κανείς δεν θα του κλείσει το στόμα. Εξάλλου αυτή του η αυτοπεποίθηση απορρέει από το γεγονός ότι ο γιος του (Θάνος Πλεύρης) μαζί με την υπόλοιπη φασιστική «παλιοπαρέα» σήμερα στρογγυλοκάθονται σε κάποια έδρανα της βουλής υπό την σκέπη του ΛΑΟΣ.

Δίπλα σ’ αυτό ας μην ξεχνάμε, ότι στο τέλος-τέλος ο φασισμός ιστορικά δεν ηττήθηκε στην Νυρεμβέργη, αλλά πριν απ’ αυτήν από την αντιφασιστική δράση εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την Ευρώπη.

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,106ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
406ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής