Το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Vodafone στηρίζει τον αγώνα των 300 μεταναστών

 


Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Vodafone

 

Ψήφισμα για την Απεργία των τριακόσιων μεταναστών εργατών. 

Εκφράζουμε  την αλληλεγγύη μας στους  τριακόσιους  μετανάστες εργάτες, απεργούς πείνας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, που διεκδικούν νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα.

Η απεργία πείνας των τριακοσίων  είναι αποτέλεσμα των εδώ και χρόνια χρεωκοπημένων κυβερνητικών πολιτικών που αρνούνται στους μετανάστες και στους πρόσφυγες εργαζόμενους τα στοιχειώδη δημοκρατικά τους δικαιώματα(ασφαλιστικά, εργασιακά, κοινωνικά κτλ).Η ποινικοποίηση του αγώνα των τριακοσίων δεν προστατεύει εμάς ή την ελληνική κοινωνία αλλά τα εγκληματικά κυκλώματα εκμετάλλευσης ανθρώπων,  τους εργοδότες που ρίχνουν τα μεροκάματα και κλέβουν τα ασφαλιστικά ταμεία και τις μεγάλες δυνάμεις που βομβαρδίζουν χώρες, στέλνουν στρατούς κατοχής και καταληστεύουν τον λεγόμενο τρίτο κόσμο.

Καλούμε κάθε πολίτη και μαζικό φορέα να στηρίξει την απεργία πείνας  και να αναλάβει πρωτοβουλίες για κοινούς αγώνες Ελλήνων, μεταναστών και προσφύγων υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα όλων μας.

Δεν αποδεχόμαστε τη διαίρεση των εργαζομένων σε νόμιμους και παράνομους, ντόπιους και ξένους ,παλιούς και νέους, δημόσιους και ιδιωτικούς που εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της εργοδοσίας  και των υπερασπιστών της.

Το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Vodafone στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των τριακοσίων μεταναστών για τη νομιμοποίηση τους.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,236ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,008ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα