Το Αντιφασιστικό Μέτωπο Θερμαϊκού για τον αντισημίτη γιατρό του ΕΟΠYΥ

Ανακοίνωση του Αντιφασιστικού Μετώπου Θερμαϊκού

Για μια ακόμη φορά ως Αντιφασιστικό Μέτωπο Θερμαϊκού καλούμαστε να ασχοληθούμε με τον αντισημίτη γιατρό του ΕΟΠYΥ, ο οποίος συνελήφθη στις αρχές Μαρτίου, ύστερα από δικιά μας καταγγελία, επειδή στο ιατρείο του στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, είχε αναρτήσει χειρόγραφη επιγραφή γραμμένη στα γερμανικά που ανέφερε: «Οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι».

Στη δίκη που έγινε ο γιατρός αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την οργάνωση της Χρυσής Αυγής και πιο συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι η επιγραφή που υπήρχε έξω από το γραφείο του δεν ήταν δικιά του, ενώ σχετικά με τα 12 μαχαίρια, τα 3 ξιφίδια, τη σημαία και τα ενδύματα με ναζιστικά σύμβολα αλλά και το υλικό της Χρυσής Αυγής, της Δικτατορίας και του Χίτλερ που βρέθηκαν στο σπίτι του, δήλωσε πως είναι συλλέκτης. Βέβαια, το δικαστήριο δεν πείστηκε και ο 57χρονος γιατρός καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 16 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή και 2.500 ευρώ πρόστιμο.

Επειδή όμως η αλήθεια έρχεται πάντοτε στην επιφάνεια, τις τελευταίες μέρες επιβεβαιωθήκαμε αφού ο συγκεκριμένος γιατρός κατεβαίνει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής, Νικ. Χρυσομάλλη!

Φαίνεται λοιπόν πως οι οπαδοί του συγκεκριμένου κόμματος έχουν μια τάση να αρνούνται τα πολιτικά τους πιστεύω και τις πεποιθήσεις τους, όταν έρχονται σε δύσκολη θέση! Ανάλογο είναι το πρόσφατο παράδειγμα με τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής (που μετά τη σύλληψη του ανεξαρτητοποιήθηκε) Ευστάθιο Μπούκουρα, που μέσα στην βουλή έβαλε τα κλάματα και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «έτυχε» και έγινε βουλευτής της Χρυσής Αυγής και ότι δεν έχει τι να απαντήσει στα παιδιά του όταν τον ρωτάνε γιατί βρίσκεται στην φυλακή!

Πρόσφατα, λοιπόν, δημοσιοποιήθηκε η συμμετοχή του εν λόγω γιατρού στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Νικ. Χρυσομάλλη!

Η επιλογή της φασιστικής αυτής οργάνωσης να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της ένα τέτοιο άτομο, δεν είναι καθόλου τυχαία. Δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο ότι η Χρυσή Αυγή επιδοκιμάζει και επιβραβεύει ακραίες φασιστικές συμπεριφορές όπως αυτή του γιατρού. Όχι μόνο δε πτοούνται από το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν για καιρό στο στόχαστρο της δικαιοσύνης αλλά ίσα-ίσα εκμεταλλεύονται τη δημοσιότητα που πήρε το πρόσωπο του!

Ως Αντιφασιστικό Μέτωπο Θερμαϊκού καλούμε την κοινωνία όχι μόνο να καταψηφίσει στις τοπικές εκλογές και στις Ευρωεκλογές το φασιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής αλλά και να ενταχθεί στον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στις πολιτικές που τον γεννάνε!

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,105ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
407ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής