Το Ανοιξιάτικο Παζάρι στο ΤΑΚΙΜ ήταν για μία ακόμα φορά πολύ πετυχημένο!

Από την Πέμπτη 27 μέχρι το Σάββατο 29 Μαΐου, μετά από αρκετούς μήνες λόγω της καραντίνας, οι πόρτες του ΤΑΚΙΜ άνοιξαν και πάλι και πραγματοποιήθηκε το Ανοιξιάτικο Παζάρι Μεταχειρισμένων.

Αν και τα τελευταία χρόνια τα Χριστουγεννιάτικα παζάρια είχαν γίνει μία μικρή «παράδοση» για το ΤΑΚΙΜ, τα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η πανδημία για όλους/ες μας, μας οδήγησαν στην απόφαση να οργανώσουμε το παζάρι μας την άνοιξη, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Έτσι, μπορούσαμε να έχουμε ανοιχτά παράθυρα στον χώρο του ΤΑΚΙΜ και να μεταφέρουμε το βιβλιοπωλείο μας σε εξωτερικό χώρο, ώστε να δημιουργήσουμε ασφαλείς συνθήκες για εμάς και για όσους/ες επισκέφτηκαν το παζάρι.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτο, λόγω κορονοϊού έχουμε μεταφέρει το βιβλιοπωλείο με τους μεταχειρισμένους τίτλους βιβλίων…

Δημοσιεύτηκε από TAKIM στις Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021

Για τρεις μέρες, όσοι/ες επισκεφτήκαμε το παζάρι, μπορέσαμε να αγοράσουμε σε πολύ χαμηλές τιμές (κυρίως 1-3ευρώ) καλοκαιρινά ρούχα (αλλά και χειμωνιάτικα οι πιο προνοητικοί/ες), κοσμήματα και βιβλία. Έτσι, καλύψαμε ανάγκες και επιθυμίες μας, ενώ παράλληλα, στηρίξαμε οικονομικά τον χώρο ΤΑΚΙΜ που λόγω των συνθηκών έχει μειωμένα έσοδα, ενώ τα έξοδα συνεχίζουν να «τρέχουν».

Το Ανοιξιάτικο παζάρι μεταχειρισμένων στο ΤΑΚΙΜ! είναι έτοιμο, εσείς; Στις 17:00 οι πόρτες ανοίγουν!

Δημοσιεύτηκε από TAKIM στις Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021

Υ.Γ. Όσοι/ες το έχασαν, ας μην ανησυχούν, το Παζάρι μας πλέον αποτελεί «θεσμό» και σίγουρα θα βρεθούμε στο επόμενο!

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
594ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,114ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής