Θεσσαλονίκη σήμερα, 20/12: ενημερωτική παρέμβαση ενάντια στην εξόρυξη

Δημοσιεύουμε το κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού που ενημερώνει για την μαζική ενημερωτική παρέμβαση που οργανώνεται σήμερα,  Κυριακή 20 Δεκέμβρη στη Θεσσαλονίκη

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού σας καλεί στην καθιερωμένη ενημερωτική χριστουγεννιάτικη παρέμβαση στο κέντρο της πόλης.

Την Κυριακή 20 Δεκέμβρη, από τις 2μμ ώς τις 6μμ θα βρισκόμαστε Αριστοτέλους με Τσιμισκή με ενημερωτικό υλικό, θα υπάρχει προβολή βίντεο με εικόνες από την περιοχή, θα είναι μαζί μας η ομάδα κρουστών "άιΝΤΟς" από το Κιλκίς που συμμετέχει στο "Μέτωπο Αγώνα ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσια και Πάϊκο", θα μοιράζονται χριστουγεννιάτικα στολίδια SOS Χαλκιδική, θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για παιδιά!

Θέλουμε να ενημερώσουμε την πόλη ότι η καταστροφή συνεχίζεται στην περιοχή, ότι οι επιπτώσεις για την Θεσσαλονίκη θα είναι μεγάλες, και ότι ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να φύγει η Eldorado Gold και να μην έρθει άλλη εταιρία!

Σας περιμένουμε όλους!

Η εκδήλωση στο facebook:
https://www.facebook.com/ events/1181464888548488/

Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού 

Επικοινωνήστε μαζί μας:
https://www.facebook.com/ epitropiagonathessantigold/
https://www.facebook.com/ groups/ep.ag.th.nogold/
http:// epitropiagonathessantigold. blogspot.gr/

 
Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού συνεδριάζει κάθε Δευτέρα 7:30μμ στον 5ο Όροφο της ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51)
7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,105ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
407ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής