Θεσσαλονίκη: Όλες και όλοι στην πορεία ενάντια στο Flyover, Κυριακή 26/11!

Δημοσιεύουμε αποσπάσματα του Δελτίου Τύπου από Φορείς, Συλλογικότητες & Ενεργούς Πολίτες ενάντια στον Flyover, για την πολύ πετυχημένη και μαζική κινητοποίηση που οργανώθηκε την Κυριακή 12 Νοέμβρη στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη.


Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου η Τούμπα γέμισε με εκατοντάδες κατοίκους της πόλης που κατέβηκαν στον δρόμο να διαδηλώσουν ενάντια στον σχεδιαζόμενο Flyover και υπέρ της ενίσχυσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, της προστασίας του δάσους και του περιβάλλοντος και της προάσπισης της ποιότητας ζωής.

Την πρωτοβουλία για την κινητοποίηση πήραν πάνω από 30 συλλογικότητες, ανάμεσα τους Πρωτοβουλίες Κατοίκων, εργατικά σωματεία, περιβαλλοντικές κινήσεις, αυτοδιοικητικά σχήματα. 

Αυτή η συμμετοχή και πάνω από όλα η διάθεση από μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας για εμπλοκή στον αγώνα, που συνεχώς μεγαλώνει και διευρύνεται, μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Την επόμενη περίοδο κλιμακώνουμε τις δράσεις μας και σας καλούμε σε ενεργή συμμετοχή. Πιο συγκεκριμένα καλούμε:

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 11 πμ δίνουμε ραντεβού στην πλατεία Αγίας Σοφίας για πορεία στο κέντρο της πόλης. Στα πλαίσια αυτής της κινητοποίησης και με στόχο την όσο το δυνατόν πιο μαζική συμμετοχή προτείνουμε σε κάθε Πρωτοβουλία Κατοίκων, αλλά και στις υπόλοιπες συλλογικότητες που στηρίζουν τον αγώνα, να κάνουν καμπάνια στο χώρο δράσης τους με μοίρασμα ενημερωτικού υλικού, αφισάκια κτλ.

Ο αγώνας συνεχίζεται με στόχο να απλώσει σε όλη την πόλη.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,236ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,007ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
423ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα