Θεσ/νίκη: συνάντηση συλλογικοτήτων Β. Ελλάδας για τη διαχείριση των απορριμμάτων – Σάββατο 25/1

Η Πρωτοβουλία Συνεννόησης για τη διαχείριση των Απορριμμάτων στην Αττική  (ΠΡΩΣΥΝΑΤ) και η Πρωτοβουλία για την Κοινωνική Διαχείριση των Απορριμμάτων στη Θεσσαλονίκη (ΠΚΔΑ) σας καλούν σε συνάντηση συλλογικοτήτων και πολιτών της Β. Ελλάδας για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στις 11.00 π.μ. στον κοινωνικό χώρο «Μικρόπολις», Β. Ηρακλείου 18 & Βενιζέλου (αίθουσα εκδηλώσεων 2ου ορόφου) στα θέματα της συνάντησης περιλαμβάνονται:

  1. η αποτίμηση των εξελίξεων στο θέμα της διαχείρισης των ΑΣΑ
  2. η ανταλλαγή εμπειριών από τις δράσεις των συλλογικοτήτων
  3. ο προγραμματισμός κοινών δράσεων και παρεμβάσεων 

Σε μια περίοδο, στην οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα γενικευμένο σχέδιο δημοπράτησης, μέσω ΣΔΙΤ,  νέων έργων διαχείρισης αστικών αποβλήτων, με βασικά χαρακτηριστικά το συγκεντρωτισμό, τον προσανατολισμό στην ενεργειακή αξιοποίηση-καύση, το ψηλό κόστος διαχείρισης  και την πλήρη ιδιωτικοποίηση, η ανάγκη για τη διεύρυνση των κοινωνικών αντιστάσεων και τη διεκδίκηση ενός εναλλακτικού μοντέλου διαχείρισης σε όφελος της κοινωνίας γίνεται επιτακτική. 

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,282ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,002ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
426ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα