Θεσ/νίκη: όχι στις διώξεις μελών του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσ/νίκης σχετικά με την κλήτευση του μέλους του κινήματος Η. Σμήλιου

 

 

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και των μελών του!

 

%ce%bb%ce%bf%ce%b3%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf%cf%82

Έφτασε στο πρώτο από τα μέλη του «Συντονισμού συλλογικοτήτων Θες/νίκης» που “εγκαλούνται” η κλήση για “παροχή εξηγήσεων εντός 48 ωρών σε αυτεπάγγελτη μήνυση” για τη συμμετοχή τους στις λαϊκές κινητοποιήσεις και τη δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς. Όπως είναι γνωστό, η αυτεπάγγελτη μήνυση στηρίχθηκε σε ανώνυμη και παντελώς αόριστη καταγγελία, για την οποία η εισαγγελία Θεσ/νίκης διέταξε, ως μη όφειλε, προκαταρκτική εξέταση.

Η δίωξη εναντίον των μελών του«Συντονισμού» και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών αποτελεί δίωξη ενάντια σ’ όλο το κίνημα! Είναι μια κίνηση εκφοβισμού απέναντι σ’ αυτό το καθημερινά διογκούμενο κίνημα που δεν επιτρέπει σε κυβέρνηση-Ε.Ε.-τραπεζίτες και τα τσιράκια τους, τους μεγαλοσυμβολαιογράφους, να υλοποιήσουν την πολιτική της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών και της αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας. Να είναι σίγουροι όμως ότι δεν θα τα καταφέρουν. Όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά μας δυναμώνουν!

Οι αγώνες μας δεν τρομοκρατούνται, δεν ποινικοποιούνται, δεν καταστέλλονται.

Συνεχίζουμε μέχρι την ανατροπή!

Και όπως όλο το κίνημα διώκεται, όλοι μαζί θα πάμε την Τετάρτη 11 Γενάρη 2017, 1μ.μ. στα Δικαστήρια Θεσ/νίκης, να απαιτήσουμε τη διακοπή της προκαταρκτικής εξέτασης και την άρση κάθε δίωξης εναντίον μελών του «Συντονισμού συλλογικοτήτων Θες/νίκης», εναντίον του κινήματος!

Κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια Κράτους-Τραπεζίτη!

Είμαστε οι πολλοί, έχουμε δίκιο, θα νικήσουμε!

 

 

7,124ΥποστηρικτέςΚάντε Like
588ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,111ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
390ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής