Θεσ/νίκη, 24/5: Κάλεσμα Ανοιχτής Πρωτοβουλίας για ένα Αυτο-οργανωμένο Pride

Δημοσιεύουμε το κάλεσμα της «Ανοιχτής Πρωτοβουλίας για ένα Αυτο-οργανωμένο Thessaloniki Pride»* σε συνάντηση για τη διοργάνωση μιας ανεξάρτητης, κινηματικής παρουσίας στο Pride του Ιουνίου.
Η συνάντηση θα γίνει αύριο Τρίτη, 24 Μάη, στις 19.00 στο Στέκι Μεταναστών.

 

Η Ανοιχτή Πρωτοβουλία για ένα Αυτο-οργανωμένο Thessaloniki Pride συστάθηκε το περασμένο φθινόπωρο με σκοπό την δημιουργία μιας ανοιχτής, μη ιεραρχημένης συνέλευσης στηριζόμενης στην αυτο-οργάνωση, την αυτοχρηματοδότηση, την αντιεμπορευματοποίηση και τη συνδιαμόρφωση.

Με αφορμή τις διαφωνίες σχετικά με τις πρακτικές και τις διαδικασίες διοργάνωσης του υπάρχοντος Pride, τις πολιτικές που προωθεί και τις περιορισμένες θεματικές που προβάλλει, σας καλούμε να αποφασίσουμε μαζί και να συντονίσουμε την παρουσία μας στο Pride του Ιουνίου, αλλά και να συζητήσουμε πέρα από αυτό για τη διοργάνωση ενός άλλου Pride, ανοιχτού, αντιεμπορευματικού και αυτο-οργανωμένου, που θα εκφράζει όλ@/όλους/όλες με διευρυμένες θεματικές.

Σας καλούμε να παρεβρεθείτε μαζί μας τις μέρες του θεσμικού pride σε μια παράλληλη δικιά μας παρουσία κινηματική και διεκδικητική.

Σας καλούμε αυτή την Τρίτη, 24 Μαϊου στις 19.00 στο στέκι μεταναστών (1ος όροφος) για να ξεκινήσουμε, συλλογικότητες και άτομα, τον συντονισμό αυτών των δράσεων. (Το event στο Facebook: https://www.facebook.com/events/1718761261705579/#)

Σας καλούμε να στηρίξετε τις δράσεις μας με κάλεσμα στην δικιά μας παράλληλη παρουσία στο Pride στις 24-25/6. (Λεπτομέρειες για τις δράσεις μας θα ανακοινωθούν σύντομα)

 

______________
* Η Πρωτοβουλία πραγματοποιεί ανοιχτές συνελεύσεις στο Στέκι Μεταναστών κάθε Τρίτη στις 19:00.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,239ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,006ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα