Θεσ/νίκη, οδός Κρήτης – Δευτέρα 20/2: Διαμαρτυρία για την νέα απόφαση κοπής 260 δέντρων & κατάθεση υπογραφών

Κάλεσμα της Πρωτοβουλίας κατοίκων γειτονιάς οδού Κρήτης

Διαμαρτυρία για την νέα απόφαση κοπής 260 δέντρων + κατάθεση υπογραφών: Δευτέρα 20/2, 6μμ, Δημαρχείο Θεσ/νίκης

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης που θα γίνει τη Δευτέρα 20/2, θα εγκριθεί απόφαση για κοπή ακόμα 260 δέντρων σε Παπαναστασίου, Κ. Καραμανλή, Δελφών, Κων/πόλεως. Για ακόμα μια φορά, πρόκειται για μαζική κοπή, χωρίς ξεχωριστή αυτοψία και τεχνική έκθεση για κάθε δέντρο, όπως έγινε και στην οδό Κρήτης.

Ως Πρωτοβουλία κατοίκων γειτονιάς οδού Κρήτης καλούμε στις 6μμ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καταθέτοντας παράλληλα τις σχεδόν 500 υπογραφές που έχουμε συγκεντρώσει, ζητώντας:

  • Να σταματήσει άμεσα η περαιτέρω καρατόμηση των δέντρων στην οδό Κρήτης – να ληφθούν επείγοντα μέτρα για να σωθεί το μεγαλύτερο μέρος τους.
  • Να μη συμβεί κάτι ανάλογο σε καμία γειτονιά της πόλης.
  • Να φυτευτούν άμεσα μεγάλα δέντρα στις 3.000 και πλέον άδειες δενδροδόχους του Δήμου και όχι μικρά, που θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να δώσουν το ίδιο πράσινο με αυτό που χάθηκε.
  • Να γίνουν προσλήψεις για την ενίσχυση των δημοτικών υπηρεσιών έτσι ώστε να υπάρχει τακτική φροντίδα του πρασίνου εφαρμόζοντας περιβαλλοντικά ορθές πρακτικές.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,279ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,004ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα