Τελικά ποιος παίζει με την φωτιά;

Πριν από μερικούς μήνες ο υπουργός δημόσιας τάξης είχε προειδοποιήσει τους διαδηλωτές να μην «παίζουν με τη φωτιά, γιατί και οι αστυνομικοί άνθρωποι είναι και μάλιστα ένοπλοι». Την Πέμπτη 1/3, ένας από αυτούς τους ανθρώπους, αποφάσισε να επιβεβαιώσει τον κ. Πολύδωρα, πυροβολώντας στον αέρα την ώρα που περνούσε δίπλα από το υπουργείο Αιγαίου η φοιτητική διαδήλωση ενάντια στο νόμο πλαίσιο, με αφορμή μερικές πέτρες και δυο-τρία σπασμένα τζάμια.

Ο ειδικός φρουρός «φοβήθηκε» σύμφωνα με τους συναδέλφους του, τόσο για την σωματική του ακεραιότητα, όσο και για την ασφάλεια του υπουργείου που φυλούσε, και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του πυροβολώντας, την ώρα που όλη η γύρω περιοχή ήταν γεμάτη από διμοιρίες των ΜΑΤ, που σχεδόν ταυτόχρονα έλουσαν με χημικά την πορεία, και συνέλαβαν δύο φοιτητές και έναν μαθητή μέσα από τα μπλοκ των φοιτητικών συλλόγων.

Το βίντεο που προβλήθηκε στο Mega αποκαλύπτει ότι ο φρουρός δεν κινδύνευσε από κανέναν. Μπορούμε όμως να φανταστούμε τι θα γινόταν αν «πάνω στον πανικό του», έκανε ένα μικρό «λάθος» και οι σφαίρες του δεν κατευθύνονταν προς τον ουρανό, αλλά μέσα στη διαδήλωση.

Τελικά κύριε Πολύδωρα, ποιος παίζει με τη φωτιά;

_________________

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
406ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής