Βόλος: Συνέντ. Τύπου καταγγελίας τραμπουκισμών σε Ν. Κανελλή από παράταξη Μπέου

Ρεπορτάζ από το Ξεκίνημα Βόλου

 

Συνέντευξη τύπου με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο σύντροφος δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Κανελλής από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Μπέου Δ. Λιβογιάννη, δόθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Βόλο. Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν ο Ν. Κανελλής, εκ μέρους τους Ξεκινήματος, ο Στάθης Ντούρος (περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας) εκ μέρους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο Σπύρος Μανώλης εκ μέρους του ΕΕΚ.

Επίσης παρευρέθηκαν δηλώνοντας τη στήριξή τους, εκτός από μέλη του Ξ Βόλου, μέλη του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας, της ΛΑΕ, της φοιτητικής παράταξης «Αριστερή Ενότητα», οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Δελημήτρος και Δ. Τζήκα, ο επικεφαλής της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Δ. Αλμυρού και δημοτικός σύμβουλος Ν. Τσανής, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Βόλου Θ. Κλημώπουλος, οι συνδικαλιστές της Εργατικής Αυτονομίας Γ. Δούμπλας (μέλος του ΔΣ εργαζομένων στη Χαλυβουργία) και Α. Τάκος (μέλος του ΔΣ εργαζομένων στο Λεβεντέρη) και αρκετοί ακόμη αγωνιστές.

Κεντρικό μήνυμα της συνέντευξης ήταν ότι η επίθεση του Δ. Λιβογιάννη εναντίον του Ν. Κανελλή δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο γεγονός αλλά συνέχεια των πρακτικών εκφοβισμού και τραμπουκισμού που εκπορεύονται από την παράταξη Μπέου εναντίον όσων ασκούν κριτική και εναντίον των αγωνιστών του κινήματος και της Αριστεράς.

Ακολουθούν τα βίντεο των τοποθετήσεων του Ν. Κανελλή, του Στ. Ντούρου και του Σ. Μανώλη καθώς σχετικά ρεπορτάζ από τοπικά ΜΜΕ.

 

Κύμα συμπαράστασης στον Ν. Κανελλή και καταδίκης του φαινομένου Μπέου
e-thessalia.gr: Κανελλής: Δεχόμαστε τραμπουκισμούς από την ομάδα Μπέου
astratv.gr: Κανελλής: Δεχόμαστε τραμπουκισμούς από την ομάδα Μπέου

 

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,106ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
406ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής