Συμβαίνει τώρα! Να σταματήσουν τα έργα του ΣΜΑ Ευκαρπίας τώρα!

Ξεκίνημα Θεσσαλονίκης

Σήμερα (17/10) το πρωί ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Σίμος Δανιηλίδης, μαζί με όλο το επιτελείο του ΟΤΑ Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν τις χωματουργικές εργασίες στην Ευκαρπία για την κατασκευή ΣΜΑ.

Αυτή η κίνηση ήρθε ως επιστέγασμα της εκστρατείας απάτης των πολιτών με το μοίρασμα έντυπου υλικού στην περιοχή (δείτε την απάντηση στα ψέματά τους: «11 ψέματα για τον ΣΜΑ Ευκαρπίας», https://xekinima.org/arthra/view/article/11-psemata-gia-ton-sma-eykarpias/).

Για την κατασκευή του έργου επενδύουν στον κοινωνικό κανιβαλισμό! Πατώντας πάνω στα τεράστια προβλήματα της ανεργίας, βάζουν τους συμβασιούχους του ΟΤΑ, να εμποδίσουν τους κατοίκους και να πνίξουν τις διαμαρτυρίες. Σε αντάλλαγμα; Κακοπληρωμένη- προσωρινή- θέση εργασίας!

Οι εργαζόμενοι πρέπει να αρνηθούν τη συμμετοχή τους σ’ αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα στην Ευκαρπία και στο σύνολο της Θεσσαλονίκης. Να αρνηθούν να γίνουν πιόνι στα χέρια μεγαλοεργολάβων ενάντια στους κατοίκους.

  • Καλούμε σήμερα όλους τους κατοίκους της Ευκαρπίας και της Θεσσαλονίκης στη συνέλευση στις 8μμ στην πλατεία Δημοκρατίας.
  • Αύριο το πρωί όλοι στο χώρο κατασκευής του ΣΜΑ Ευκαρπίας (πίσω από το ΤΙΤΑΝ) για να αποτρέψουμε τη συνέχιση των εργασιών.
7,127ΥποστηρικτέςΚάντε Like
588ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,111ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
389ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής