Συγκρότηση επιτροπής του ΟΧΙ στα Πατήσια

Του Γιάννη Παπαϊωάννου-Μανδηλαρά

Όπως σε πολλές γειτονιές και σε πολλές πόλεις της χώρας, έτσι και στα Πατήσια συγκροτήθηκε την Τρίτη επιτροπή για το ΟΧΙ. Με συμμετοχή πολλών ανθρώπων από κινήματα, από οργανώσεις της Αριστεράς, αλλά και από ανένταχτους και φοιτητές πραγματοποιήθηκε μια συνέλευση που την παρακολουθούσαν σταθερά 35 άτομα, χώρια τους περαστικούς που κοντοστεκόντουσαν να ακούσουν στο υπόστεγο του σταθμού του ηλεκτρικού στα Άνω Πατήσια.

Συζητήθηκαν οι συνθήκες μέσα στις οποίες γίνεται το δημοψήφισμα και η σημασία του ΟΧΙ για την κοινωνία αφού είναι η μόνη προοπτική ενάντια στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση που ζούμε τα τελευταία χρόνια. Βρέθηκαν τα κοινά σημεία τα οποία ένωναν τους παρευρισκόμενους και μετασχηματίστηκαν στα συνθήματα τα οποία θα κατακλύσουν τη γειτονιά μας από σήμερα το απόγευμα. Δεν είναι ότι δεν υπήρξαν διαφορετικές εκτιμήσεις για την επομένη του δημοψηφίσματος ή ότι όλοι ψηφίζουμε όχι με τις ίδιες σκέψεις. Η λογική όμως ότι το ΟΧΙ είναι η μόνη επιλογή επικράτησε των όποιων διαφωνιών και μας ένωσε για να υπερασπιστούμε και να προπαγανδίσουμε την μόνη δυνατότητα του λαού να ανασάνει.

Μας ενώνουν τα συνθήματα ΟΧΙ στα μέτρα ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ, ΟΧΙ σε όλα τα Μνημόνια, ΟΧΙ μέχρι τέλους! Για την αξιοπρέπεια! Να ζήσει ο λαός κυρίαρχος στον τόπο του.  

__________________________

Το «Ξεκίνημα» οργανώνει μαζική εκστρατεία υπέρ του ΟΧΙ σε πόλεις και γειτονιές. 
Θέλεις να βοηθήσεις; Έλα σε επαφή μαζί μας στα
2102283018-9 για Αθήνα
2310540432 για Θεσσαλονίκη
και στο [email protected] για άλλες πόλεις

7,133ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,114ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
393ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής