Συγκρότηση αντιφασιστικής επιτροπής στη Νέα Σμύρνη – Κυριακή 30/9

Του Πάρη Μακρίδη

Η ανάγκη συγκρότησης ενός αντιφασιστικού μετώπου αναπτύσσεται σε ολοένα και μεγαλύτερα κομμάτια της κοινωνίας. Η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η αύξηση των επιθέσεών της απέναντι σε μετανάστες και αγωνιστές καθιστούν την αντιφασιστική πάλη ως ένα από τα βασικότερα καθήκοντα του κινήματος και της Αριστεράς.

Στα πλαίσια αυτά σε μια σειρά από περιοχές έχουν δημιουργηθεί αντιφασιστικές επιτροπές/συνελεύσεις. Ανάλογη προσπάθεια γίνεται και στη Νέα Σμύρνη. Η προσπάθεια αυτή γίνεται μέσα από την πρωτοβουλία της Καλλιθέας, η οποία έχει αναπτύξει σημαντική δράση τον τελευταίο καιρό και στηρίζεται από την τοπική ΕΛΜΕ (Καλλιθέας-Νέας Σμύρνης-Μοσχάτου) εμπλέκοντας σε αυτή, μεταξύ άλλων, καθηγητές, μαθητές και μετανάστες.

Θέλοντας να διευρύνουμε αυτό το εγχείρημα και στη λογική της δημιουργίας μιας αντιφασιστικής επιτροπής που να εμπλέκονται σε αυτή μαζικοί φορείς της κοινωνίας (ΕΛΜΕ, σωματεία, πολιτιστικοί σύλλογοι, δημοτικά σχήματα της Αριστεράς κ.α.) καλούμε το λαό της Νέας Σμύρνης να συμμετάσχει στην πρώτη μας συνάντηση με σκοπό να καθορίσουμε τις δράσεις που μπορούμε να αναπτύξουμε στην τοπική κοινωνία ενάντια στην απειλή που αντιπροσωπεύει ο φασισμός για όλους μας.

Το Ξεκίνημα στηρίζει την πρωτοβουλία και καλεί στην ενεργή συμμετοχή σε αυτή.

Συνάντηση για τη δημιουργία αντιφασιστικής επιτροπής στη Νέα Σμύρνη

Κυριακή 30/9, 6.00 στο καφενείο των Ιμβρίων (Ελ. Βενιζέλου 80)

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!

ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,196ΥποστηρικτέςΚάντε Like
992ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
418ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Πρόσφατα άρθρα