Σκουριές: Διαμαρτυρία στον Κάκαβο, Κυριακή 26/1

Την Κυριακή 26 Γενάρη θα γίνει η επόμενη σημαντική κινητοποίηση των κατοίκων της Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού.

Η εταιρία συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, αποψιλώνοντας το δάσος, μολύνοντας με χημικά τα νερά και περιφράζοντας την περιοχή προκειμένου να κρύψει τις δραστηριότητες της.

Οι «Επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού» διοργανώνουν διαμαρτυρία στον Κάκαβο για να μπορέσουν όλοι να δουν με τα μάτια τους την περιβαλλοντική καταστροφή και να φωνάξουν ενάντια σε όλους αυτούς που ευθύνονται για αυτή.

Η αυτοκινητοπομπή θα ξεκινήσει στις 10.00 πμ από την Ιερισσό, θα περάσει στις 11.00 πμ από την Μεγάλη Παναγιά και μετά θα κατευθυνθεί προς τις Σκουριές.

Ο αγώνας του κινήματος πρέπει να συνεχιστεί και να στηριχθεί από όλους. Το σχέδιο τους είναι να μετατρέψουν τη Β. Ελλάδα σε εξορυκτική χαβούζα στην οποία δεν θα μπορεί να υπάρχει καμία άλλη οικονομική δραστηριότητα. 

Αν προχωρήσει το έργο στη Χαλκιδική, αυτό θα τους δώσει το πράσινο φως για να ξεκινήσουν εξορύξεις σε Έβρο, Σέρρες, Κιλκίς, κτλ.

Κυριακή 26 Γενάρη να είμαστε όλοι εκεί!

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,247ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,002ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα