Σκουριές και ΒΙΟΜΕ: Κάλεσμα σε σύσκεψη σήμερα Δευτέρα 26/11 για διοργάνωση πορείας

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση των Επιτροπών Αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και της ΣΕ ΒΙΟΜΕ – Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης που καλεί σε σύσκεψη για τη διοργάνωση πορείας στις 11 Δεκέμβρη στη Θεσσαλονίκη

 

Κάλεσμα σε σύσκεψη την Δευτέρα 26/11 για διοργάνωση πορείας στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 11/12

Οι Επιτροπές Αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και η ΣΕ ΒΙΟΜΕ – Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης σας καλούν σε σύσκεψη οργανώσεων, πρωτοβουλιών, φορέων και συλλογικοτήτων την Δευτέρα 26/11 ώρα 7:00 μμ στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51) στον 4ο όροφο.

Εν όψει των δικών του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, οι οποίες όσων αφορά την υπόθεση των Σκουριών φτάνουν στο τέλος και αναμένουμε προς το παρόν τις αποφάσεις του δικαστηρίου, όμως ξεκινάει νέος γύρος δικαστηρίων από τις 19/12 που αφορούν μια ακόμη πιο δύσκολη υπόθεση, πάλι με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, την υπόθεση του «Καρατζά».

Επίσης την ίδια περίοδο, πραγματοποιείται και ο πλειστηριασμός της ΒΙΟΜΕ και απειλείται το εγχείρημα των εργαζομένων, που κατάφεραν και πήραν την παραγωγή στα χέρια τους με πολύ κόπο και προσπάθεια.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω σας καλούμε τη Δευτέρα στην σύσκεψη με στόχο την πραγματοποίηση πορείας στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη 11/12.

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
594ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,114ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής