Σισμανόγλειο: Γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι, σε επίσχεση εργασίας από Δευτέρα 17/9

Το σύνολο των εργαζομένων στο Σισμανόγλειο προχωράει σε ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012, καθώς και σε καθημερινές κινητοποιήσεις. Γιατροί, Νοσηλευτές, Τεχνολόγοι, Τεχνικοί, Μάγειρες, Διοικητικοί κλπ ξεκινούν επίσχεση εργασίας και κινητοποιήσεις καθημερινά 10.00 πμ – 12.00 μμ με συγκεντρώσεις στα τακτικά ιατρεία, στην Διοίκηση του νοσοκομείου κλ,π προκειμένου να μας καταβληθούν τα χρωστούμενα από υπερωρίες, βάρδιες, εφημερίες κλ,π αλλά και για να περισώσουμε ότι μας έχει απομείνει από τη λαίλαπα της πολιτικής ηγεσίας, του υπουργείου υγείας και της Διοίκησης που πιστά εφαρμόζει τις πολιτικές της τρικομματικής κυβέρνησης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) και της Τρόικας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ (Σ.Ε.Γ.Π.Ν.Α.Σ.)

ΤΚ 15126 – ΜΑΡΟΥΣΙ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2132058442 – FAX 210 8043182

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας γνωστοποιούμε ότι κατόπιν της ομόφωνης απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων – πλην Ιατρών-, που πραγματοποιήθηκε την 14η Σεπτεμβρίου του 2012, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου μας, αποφασίσαμε να προβούμε στις παρακάτω ενέργειες:

Oι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου βρίσκονται από 17/9/2012 σε ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, διεκδικώντας δεδουλευμένα 4μηνών για άμεση καταβολή οφειλών, εξαιρέσιμων και νυχτερινών, αργιών και υπερωριών ( από τον Απρίλιο του 2012 έως και τον Ιούλιο του 2012).

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αποφασίσαμε ομόφωνα, όλοι οι εργαζόμενοι να είμαστε άρρηκτα ενωμένοι σε αυτόν τον αγώνα και σε αυτήν τη μορφή διεκδίκησης των δεδουλευμένων μας, μιας που παραμένουμε απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες.

Κατόπιν τούτου αρχίζουμε από 17/9/2012 ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, όπου θα συνεχιστεί έως της οριστικής καταβολής -κατάθεσης των οφειλών μας στην τράπεζα.

Καλούμε την Διοίκηση του νοσοκομείου μας, και κάθε αρμόδιο φορέα να μεριμνήσει, ώστε να προστατευθεί τις μέρες Γενικής Εφημερίας το νοσοκομείο, δεδομένου ότι ο αριθμός των εν υπηρεσία εργαζομένων θα είναι ανεπαρκής.

Σε αυτόν τον ξεκάθαρα δίκαιο αγώνα μας, σας θέλουμε όλους αρωγούς και συμπαραστάτες.

Ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόηση όλων των ασθενών μας και των πολιτών.

Αγωνιζόμαστε για ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ, παροχή υπηρεσιών υγείας με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των ασθενών μας.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,247ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,004ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα