Σάββατο 7 Μάρτη -διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα των γυναικών

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα για τα δικαιώματα των γυναικών στις 8 Μάρτη, διοργανώνεται συγκέντρωση και πορεία το Σάββατο 7 Μάρτη στις 12.00 Φέτος η πορεία θα είναι αφιερωμένη στην εργαζόμενη συνδικαλίστρια Κ. Κούνεβα.

Η πορεία θα ξεκινήσει έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, εταιρία για την οποία δούλευε η Κωνσταντίνα, ως εργαζόμενη στον εργολάβο Οικονομάκη της ΟΙΚΟΜΕΤ. Η πορεία θα περάσει έξω από την ΓΣΕΕ, διαμαρτυρόμενη για το γεγονός πως ο καθαρισμός των γραφείων της έχει ανατεθεί σε εργολάβους που υποαμείβουν τις εργαζόμενες. Επόμενοι σταθμοί της πορείας θα είναι η Βουλή και τα γραφεία της Ε.Ε. που προωθούν τους αντεργατικούς νόμους που χτυπούν τα δικαιώματα των εργαζομένων, ανδρών και γυναικών. Η πορεία θα καταλήξει έξω από τον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται ακόμα η Κ. Κούνεβα.

Καλούν: Παγκόσμια Πορεία Γυναικών (Ελληνικό Δίκτυο), Ένωση Αφρικανών Γυναικών, Πανελλαδικό Δίκτυο Γυναικών Μεταναστριών, Πολιτιστικό Κέντρο Βουλγάρων στην Ελλάδα, Γυναικεία Ομάδα Αυτοάμυνας, Δίκτυο Γυναικών ΣΥΡΙΖΑ, Γυναικεία Ομάδα ΟΚΔΕ Σπάρτακος.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,239ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,006ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα