Ραντεβού το Σεπτέμβρη

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Ξεκίνημα από τις 31 Ιούλη θα βρίσκεται στο 16ο Αντιρατσιστικό Καμπινγκ της Νεολαίας Ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη – YRE, στην Κέρκυρα, μαζί με εκατοντάδες αντιρατσιστές νέους και νέες, μετανάστες που ζουν και παλεύουν στην Ελλάδα, από την Αφρική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Μαζί μας και αγωνιστές από την υπόλοιπη Ευρώπη: Κύπρο (ελληνοκύπριους και τουρκοκύπριους), Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Βρετανία κλπ.

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας για την ψηλή επισκεψιμότητα του σάιτ μας. Οι “μοναδικοί επισκέπτες” (δηλαδή ξεχωριστά άτομα που επισκέπτονται το σάιτ) έχουν σταθεροποιηθεί τους τελευταίους μήνες στις 5.000 περίπου μέσο όρο το μήνα. Συνολικά, από τις αρχές του 2009 είχαμε 29.249 “μοναδικούς επισκέπτες”. (Σε αριθμό “χιτς” το σάιτ μέτρησε 399.664 – είναι η περιγραφή της συνολικής κίνησης στο σάιτ, καθώς κάθε επισκέπτης διαβάζει ένα αριθμό σελίδων επισκέπτεται λινκς κοκ. Κάποια σάιτ προβάλλουν αυτό τον αριθμό σαν αριθμό “επισκέψεων”, είναι όμως παραπλανητικός).

Το site θα συνεχίσει τη λειτουργία του απ’ το τέλος Αυγούστου με νέα άρθρα κλπ. Όπως κάθε φορά τα τελευταία χρόνια ο Σεπτέμβρης ξεκινά “μαχητικά” με την συγκέντρωση και πορεία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το ραντεβού φέτος είναι το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη.

7,128ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,113ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
394ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής