Ψυχική Υγεία: συνάντηση στο ΕΚΑ, 18/6

Την Τετάρτη 10/6 εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας επικοινώνησε με την Πρωτοβουλία Εργαζόμενων και Απολυμένων στην Ψυχική Υγεία για να ζητήσει να στείλουμε κάποιον/ους εκπροσώπους σε συνάντηση που θα πραγματοποιούσε το υπουργείο για την Ψυχική Υγεία την Παρασκευή 12/6.

Η συνάντηση είχε πανελλαδικό χαρακτήρα και στόχος ήταν ο σχηματισμός επιτροπών που να ασχοληθούν με τα υπάρχοντα προβλήματα και το σχεδιασμό της Ψυχικής Υγείας από δω και πέρα. Πρόθεση του Υπουργείου είναι σε αυτές τις επιτροπές να συμμετέχουν εργαζόμενοι, λήπτες, διοικήσεις, επιστημονικοί φορείς κ.α.

Είναι καταρχήν θετικό ότι για πρώτη φορά καλούνται εκπρόσωποι από το χώρο των εργαζόμενων και των απολυμένων στην Ψυχική Υγεία καθώς και από το χώρο των ληπτών για να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Είναι όμως προβληματικό το Υπουργείο Υγείας να εντάσσει στην ίδια διαδικασία και τους εργοδότες, οι οποίοι φέρουν τεράστιες ευθύνες για τη διαφθορά και τα σκάνδαλα που μαστίζουν το χώρο.

Η Πρωτοβουλία Εργαζόμενων και Απολυμένων στην Ψυχική Υγεία  καλεί την Πέμπτη 18 Ιούνη στο ΕΚΑ στις 18.00 συνάντηση, για να συζητηθούν τα πιο πάνω. (Δείτε περισσότερα www.xekinima.org, 11/6/2015).

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,282ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,002ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
426ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα