«Πρωτοβουλία 1000» στην Θεσσαλονίκη: Πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση, τα επόμενα βήματα.

Της Κατερίνας Κλείτσα

Χτες Τετάρτη, 12 Δεκέμβρη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Πρωτοβουλίας των 1000 στην Θεσσαλονίκη. Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να βρεθούμε και να συζητήσουμε όσοι/ες υπογράψαμε το κείμενο στην Θεσσαλονίκη για τα επόμενα βήματα της πρωτοβουλίας.

Από τη συνάντηση πέρασαν λίγο πάνω από 80 άτομα, από διάφορους χώρους τους αριστεράς, αλλά και αρκετοί ανένταχτοι.

Τα βασικά θέματα που μας απασχόλησαν ήταν η προοπτική μιας αριστερής κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, το πρόγραμμά αυτής, αλλά ταυτόχρονα και οι δράσεις της Αριστεράς μέσα στα κινήματα, η ανάγκη στήριξης δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και η άνοδος της Χρυσής Αυγής.

Στη συζήτηση τοποθετήθηκαν πολλοί σύντροφοι και μέσα από τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας, έγινε ξεκάθαρη η ανάγκη για συνέχιση των συναντήσεων της Πρωτοβουλίας, για την προώθηση του διαλόγου και της κοινής δράσης.

Στόχος μας μετά την πρώτη μας συνάντηση είναι η οργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης της Πρωτοβουλίας μέσα στον Γενάρη όπως και η δημιουργία τοπικών συνελεύσεων της Πρωτοβουλίας (σε ανατολική, δυτική Θεσσαλονίκη και κέντρο) το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,245ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,003ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα