Πρώτη Συνέλευση Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας Πειραιά, Σάββατο 7/12, ΑΣΟΕΕ

Κάλεσμα του Αντιφασιστικού Συντονισμού επιτροπών-συλλογικοτήτων-πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά για την πρώτη του Συνέλευση

Ο Αντιφασιστικός συντονισμός επιτροπών-συλλογικοτήτων-πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά καλεί παναττική αντιφασιστική συνέλευση, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ώρα 13:00, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ – αμφιθέατρο Δεριγνύ).

Έχοντας ως παρακαταθήκη τη δυναμική που αναπτύχθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα με τις μαζικές και δυναμικές πορείες σε όλη τη χώρα, με τη δημιουργία ενωτικών αντιφασιστικών συσπειρώσεων βάσης και με την προώθηση των συντονιστικών διαδικασιών, στοχεύουμε αυτή η πρώτη συνέλευση να συμβάλει στην περαιτέρω αναβάθμιση και ενίσχυση της αντιφασιστικής δράσης και δικτύωσης.

Ο αντιφασιστικός συντονισμός Αθήνας-Πειραιά έχει ήδη κλείσει 5 μήνες ζωής.

Πέρασε με επιτυχία το πρώτο του τεστ που ήταν η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για τη ματαίωση του ναζιστικού φεστιβάλ που προετοίμαζε η Χρυσή Αυγή στην Καλαμάτα στις 3-4 Αυγούστου.

Με την αρχή της σχολικής χρονιάς έκδωσε ένα πολύ πετυχημένο φυλλάδιο για τα σχολεία με τίτλο «24+1 λόγοι που δεν γουστάρω την Χρυσή Αυγή».

Οργάνωσε μια από τις πιο μαζικές αντιφασιστικές πορείες στο κέντρο της Αθήνας στις 25/9 από τα Προπύλαια στο Σύνταγμα και στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων.

Στήριξε την αντιφασιστική κινητοποίηση στο Πέραμα στις 12 Οκτώβρη.

Οργάνωσε στις 26/10 την πρώτη μαζική αντιφασιστική διαδήλωση και πολιτιστικά δρώμενα στον Α.Παντελεήμονα μετά το 2009.

Καλούμε λοιπόν, κάθε επιτροπή, συλλογικότητα, πρωτοβουλία, συνέλευση, αλλά και κάθε αγωνιστή/στρια του αντιφασιστικού κινήματος, να παρακολουθήσει την διαδικασία και να συμβάλει στη διαμόρφωση του πλαισίου δράσης για την επόμενη περίοδο.

Αντιφασιστικός συντονισμός επιτροπών-συλλογικοτήτων-πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά
[email protected]
Τηλ επικοινωνίας: 6976436302 – 210 3813928 – 210 3306286

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,282ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,001ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
426ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα