Πολύ πετυχημένο το 12ο παζάρι μεταχειρισμένων στο ΤΑΚΙΜ!

Ανακοίνωση από τη Διαχειριστική Ομάδα του χώρου Τακίμ

Το 12ο παζάρι μεταχειρισμένων στο ΤΑΚΙΜ, ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία! Φέτος για 1η φορά το παζάρι ήταν 3ήμερο, από τις 20 έως τις 22 Δεκεμβρίου και ο χώρος γέμισε με κόσμο που ψώνισε χρήσιμα πράγματα, απόλαυσε το ζεστό κρασί (κόκκινο και λευκό!) και άκουσε χριστουγεννιάτικη-και όχι μόνο- μουσική!

Για μία ακόμα χρονιά η ποικιλία και η ποσότητα μεταχειρισμένων αντικειμένων ήταν μεγάλη και κάλυπτε πολλά και διαφορετικά γούστα και επιθυμίες: βιβλία, παιχνίδια, ρούχα, διακοσμητικά, τσάντες, αξεσουάρ κοκ, σε τιμές κυρίως 1, 2 και 3 ευρώ.

Η απόφασή μας φέτος να προσθέσουμε μία ακόμα ημέρα στο παζάρι μας είχε θετικό αποτέλεσμα και συνολικά πέρασαν από τον χώρο και τις 3 μέρες περίπου 150 άτομα που έκαναν τα ψώνια τους, αλλά ανταποκρίθηκαν και στο κάλεσμά μας και μας έφεραν δικά τους αντικείμενα που δε χρειάζονταν πια. Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια το παζάρι μας υπάρχει χάρη στη βοήθεια των συντρόφων/ισσών μας, των φίλων του Ξ αλλά και αγνώστων που γενναιόδωρα και χωρίς προσωπικό κέρδος μας προσφέρουν όσα πράγματα δε θέλουν πια αλλά είναι σε καλή κατάσταση.

Έτσι το παζάρι μας ικανοποιεί πολλούς σκοπούς ταυτόχρονα, ένας εκ των οποίων είναι η λογική της επανάχρησης και της ανακύκλωσης που στέκεται απέναντι στην υπερπαραγωγή σκουπιδιών. Ένας άλλος σκοπός είναι η ενίσχυση του χώρου ΤΑΚΙΜ και άλλων δράσεών μας. Πιο συγκεκριμένα όμως, το ΤΑΚΙΜ την τελευταία περίοδο χρειάζεται έξτρα οικονομική ενίσχυση λόγω των επικείμενων εκτεταμένων εργασιών αποκατάστασης φθορών στην οικοδομή επί της Κατούνη 25, που στεγάζεται ο χώρος. Το επιτυχημένο παζάρι και η σημαντική οικονομική ενίσχυση που επέφερε θα είναι πολύ χρήσιμη για την επόμενη απαιτητική περίοδο. Ευχαριστούμε όλες και όλους που συμμετείχαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία του – και του χρόνου!

ΥΓ: Για όσους/όσες ήθελαν να προσφέρουν πράγματα και δεν πρόλαβαν, ενημερώνουμε ότι από τις αρχές της νέας χρονιάς ξεκινάμε να τα συγκεντρώνουμε για το επόμενο παζάρι του 2020!

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,239ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,006ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα