Πολιτικό – πολιτιστικό τριήμερο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Της Μαρίας Μπουτζαρέλου, Ρώγμη – αριστερή κίνηση αμφισβήτησης

Η Ρωγμή προσπαθώντας να σπάσει τα κατεστημένα στον τρόπο ψυχαγωγίας και διασκέδασης των φοιτητών του Π.Θ., διοργανώνει στις 16-17-18 Μάρτη ένα πολιτιστικό και πολιτικό τριήμερο φεστιβάλ.

Το τριήμερο που θα γίνει στον θόλο του Π.Θ. θα περιλαμβάνει προβολές ταινιών, ανοιχτές συζητήσεις, ρεμπέτικη βραδιά και θα κλείσει με ένα εναλλακτικό πάρτι για τα δεδομένα του Π.Θ. Κατά την διάρκεια του τριημέρου, στον θόλο θα λειτουργούν βιβλιοπωλείο και καφενείο. Επίσης, θα υπάρχει έκθεση comics καθώς και ταμπλό της Y.R.E. που θα σχετίζεται με την εκστρατεία για την αποκατάσταση των θυμάτων του ρατσιστή δολοφόνου Καζάκου.

Η προσπάθειά μας αυτή έχει στόχο να προβάλει έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης, χωρίς χορηγούς και εξωφρενικές τιμές εισόδου, όπως έχει καθιερωθεί στο Π.Θ. από τους φοιτητικούς συλλόγους αλλά και από τις παρατάξεις. Επιπλέον, θέλουμε να θυμίσουμε στους φοιτητές αλλά και στην κοινωνία πως το πανεπιστήμιο είναι ένας ανοιχτός χώρος έκφρασης και ανταλλαγής ιδεών και όχι ένα αποστειρωμένο κτίριο το οποίο ενδείκνυται μόνο για την ανταλλαγή ακαδημαϊκής γνώσης.

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
406ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής