Πολίτες Βύρωνα ενάντια στο κλείσιμο του Κέντρου Υγείας

Λάβαμε στο mail μας και αναδημοσιεύουμε δελτίο τύπου των «Πολιτών Βύρωνα» για την διάλυση του κέντρου υγείας της περιοχής

 

 

 

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑ

Αθέτησαν τις δεσμεύσεις τους και εξαπάτησαν εργαζόμενους και πολίτες

Το Κέντρο Υγείας Βύρωνα, παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες από το Δήμο Βύρωνα και τις γύρω περιοχές, πέφτει και αυτό θύμα της βάρβαρης κυβερνητικής πολιτικής  των περικοπών του μνημονίου και της τρόικας.

 

Η κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο Υγείας ενώ είχε δεσμευτεί ότι το Κέντρο Υγείας Βύρωνα θα συνεχίσει τη λειτουργία του ανανεώνοντας τις συμβάσεις των επικουρικών ιατρών και μετά τις 28 Ιουνίου 2011, αθέτησε τη δέσμευσή του δεν ανανέωσε τις συμβάσεις των ιατρών ούτε απέσπασε ιατρικό προσωπικό ώστε να καλυφτεί το κενό που έχει δημιουργηθεί.

 

Πρόκειται για μια απαράδεκτη τακτική των ανευθυνοϋπεύθυνων  του Υπουργείου Υγείας,  του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου που ανήκει το Κέντρο Υγείας και του Διοικητή του Α΄ ΥΠΕ. Αττικής κ. Μουσιώνη που με ψέματα θεώρησαν ότι μπορεί να παραπλανήσουν τους εργαζόμενους στο κέντρο και να ξεγελάσουν τους χιλιάδες πολίτες που εξυπηρετούνται από αυτό.

 

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ

 

Εάν το Υπουργείο Υγείας δε δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και δεν εξασφαλίσει την ουσιαστική λειτουργία του Κέντρου Υγείας Βύρωνα εδώ και τώρα,  ώστε από τη Δευτέρα 18  Ιουλίου 2011 να λειτουργεί παρέχοντας ουσιαστικές υπηρεσίες υγείας θα βρεθεί αντιμέτωπο με τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση χιλιάδων πολιτών που απαιτούν να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας με μόνιμο ιατρικό προσωπικό παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας.

 

Οι πολίτες του Βύρωνα θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να ανατραπεί η βάρβαρη ανάλγητη πολιτική και στο τομέα της υγείας, για να  ενισχυθεί η δωρεάν πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας με το απαραίτητο ιατρικό και άλλο προσωπικό.

 

7,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,105ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
407ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής