Σήμερα 3/4: Εκδήλωση-συζήτηση της «Πρωτοβουλίας των 1000»

Την Παρασκευή 3/4 στις 19.00, η «Πρωτοβουλία των 1.000» διοργανώσει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Πάση θυσία έξω από τα μνημόνια». Παραθέτουμε στην συνέχεια το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Πρωτοβουλία για την εκδήλωση.

Με βάση τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις με τον συνεχιζόμενο οικονομικό στραγγαλισμό που επιβάλουν στην ελληνική κοινωνία οι μνημονιακές δυνάμεις (ΕΕ, ΔΝΤ, και ΕΚΤ) και σε συνέχεια της ανακοίνωσης μας που εκδόθηκε στις 18-03-2015, ως Πρωτοβουλία των 1000 διοργανώνουμε στις 3-4-2015 στον cine-Κεραμικό Εκδήλωση-Συζήτηση με θέμα «Πάση θυσία έξω από τα μνημόνια»

Στην συζήτηση αυτή επιχειρούμε να εμβαθύνουμε στην ανάλυση της πολιτικής συγκυρίας και να διερευνήσουμε τους πολιτικούς δρόμους που οδηγούν στον οριστικό ξεπέρασμα της μνημονιακής πραγματικότητας, στην οριστική ρήξη και αποδέσμευση της χώρας μας από την συνθήκη της πολιτικής επιτήρησης και εποπτείας και στο οριστικό ξεπέρασμα της λιτότητας, της φτώχιας, της ανεργίας, της εκποίησης του εθνικού πλούτου.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει ευθύνη να πάρει άμεσα μέτρα στην κατεύθυνση αυτή και ταυτόχρονα να αναλάβει όλες τις αναγκαίες πολιτικές πρωτοβουλίες για την συσπείρωση και την εμψύχωση των λαϊκών στρωμάτων στην στήριξη μιας τέτοιας ριζοσπαστικής πολιτικής στη σημερινή συγκυρία της οξείας, οικονομικής, κοινωνικής,  εθνικής και ανθρωπιστικής κρίσης.

Στην εκδήλωση αυτή θα αναλύσουν την πολιτική κατάσταση και θα καταθέσουν τις απόψεις τους σε σύντομες τοποθετήσεις οι:

  • Παπακωνσταντίνου Πέτρος (δημοσιογραφός, συγγραφέας)
  • Λαπαβίτσας Κώστας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ)
  • Λεουτσάκος Στάθης (βουλευτής & μέλος Πολιτική γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ)
  • Θεοφανόπουλος Βασίλης (μέλος κ.ο. ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ)

Συντονίζει ο Χήτας Λάμπρος (μέλος της Πρωτοβουλίας των 1000)

Θα ακολουθήσει συζήτηση

Παρασκευή 3/4/2015 στις 19:00
CINE-KERAMIKOS (Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος 13)

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,235ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,007ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
423ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα