Σήμερα, Παρασκευή 11/5 – Εκδήλωση: Οχι στην τσιμεντοποίηση του Ποδονίφτη

Δημοσιεύουμε δελτίο τύπου του 129ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Αθηναίων σχετικά με την εκδήλωση για τα αντιπλημμυρικά έργα του ρέματος του Ποδονίφτη, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/5. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο «Ποδονίφτης SOS», ο «Ποδονίφτης – Ρε(ύ)μα κριτικής των καιρών και δράσης» και το «Π – Χώρος κινημάτων αλληλεγγύης και πολιτισμού»

 

Την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 στις 19 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί δημόσια εκδήλωση και συζήτηση στο 129 Δημοτικό Σχολείου του Δήμου Αθηναίων (Προμπονά 44, Αθήνα) με θέμα τη διάσωση του ρέματος του Ποδονίφτη ενάντια στο σχεδιαζόμενο έργο της διευθέτησης από την Περιφέρεια Αττικής. Ήδη τα δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και Αθηναίων έχουν απορρίψει τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και η Περιφέρεια σε μια κίνηση αναδίπλωσης αναπέμπει τη μελέτη για «επικαιροποίηση» στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

  • Δημήτρης Ζαρρής Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, Dic, Msc. Υδρολογίας, Μελετητής Υδραυλικών Έργων
  • Κώστας Παπακώστας, Πολιτικός Μηχανικός, Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας, μέλος ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ
  • Νατάσα Παπαδέδε, Αρχιτέκτονας, μέλος ΠΟΔΟΝΙΦΤΗΣ SOS

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 129ου Δημοτικού Σχολείου και συμμετέχουν συλλογικότητες ΠΟΔΟΝΙΦΤΗΣ SOS, ΠΟΔΟΝΙΦΤΗΣ ρε(ύ)μα κριτικής των καιρών και δράσης, στέκι Π Χώρος Κινημάτων, Αλληλλεγγύης και Πολιτισμού

7,127ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,113ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
394ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής