Παιδικό κουκλοθέατρο και κατασκευή κούκλας – επιτυχημένη η εκδήλωση στο «Ρόζα Πάρκς»

Γέμισε ο χώρος «Ρόζα Παρκς» το Σάββατο 1 Δεκέμβρη από παιδιά και γονείς στην πρώτη παιδική εκδήλωση που διοργάνωσε το Αntinazi zone και η οργανωτική επιτροπή του Camping YRE στο χώρο. Πάνω από 50 άτομα, μικροί και μεγάλοι, ήρθαν να παρακολουθήσουν το κουκλοθέατρο και να συμμετάσχουν στις κατασκευές ενώ όλα τα παιδιά έφυγαν ευχαριστημένα και με μια κούκλα που έφτιαξαν τα ίδια από «άχρηστα» υλικά, όπως παλιά κουτιά του καφέ, παλιές εφημερίδες, υφάσματα και ξύλα.

Η παράσταση «Η παπλωματού και ο Βασιλιάς Κόδρος» που διηγήθηκαν και έπαιξαν οι Βασιλική Σιμοπούλου, Έλενα Σμολοκτού και Χριστίνα Λιόγαρη, ήταν ένα παραμύθι ενάντια στον καταναλωτισμό, για την αλληλεγγύη και για τη χαρά του να μοιράζεσαι, κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών πριν ξεκινήσει το παιχνίδι των κατασκευών.

Η μεγάλη συμμετοχή και η ικανοποίηση όλων όσων συμμετείχαν επιβεβαιώνει την ανάγκη που υπάρχει να γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις που να εμπλέκουν με ένα ζωντανό τρόπο τα παιδιά και τους γονείς τους. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να συνεχίσουμε και με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, να προετοιμάσουμε τις επόμενες εκδηλώσεις μας.

7,127ΥποστηρικτέςΚάντε Like
595ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,111ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
392ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής