Οικονομική Εξόρμηση της Διεθνούς Σοσιαλιστικής Εναλλακτικής

Η περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά ταραχώδης, με την πανδημία του κορονοϊού σε εξέλιξη και το καπιταλιστικό σύστημα να περνάει την πιο βαθιά οικονομική κρίση εδώ και δεκαετίες. Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται η αποτυχία του καπιταλιστικού συστήματος να αντιμετωπίσει την κατάσταση και ο αριθμός των θανάτων αυξάνεται.

Η «Διεθνής Σοσιαλιστική Εναλλακτική –ISA», (η διεθνής οργάνωση που συμμετέχει το «Ξ»), με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, βρέθηκε μπροστά σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση, στην αναζήτηση τρόπων για να συνεχίσει τις δράσεις της εν μέσω καραντίνας, να διαδώσει τις ιδέες της και να διακινήσει το πολιτικό υλικό της. Βρήκαμε νέους τρόπους επικοινωνίας και παρέμβασης, όπως η διοργάνωση των διαδικτυακών εκδηλώσεων κάθε Κυριακή με γενικό τίτλο «World to Win».

Βγαίνοντας πλέον από την καραντίνα, για να μπορέσει η οργάνωση να ανταποκριθεί στις νέες εξελίξεις και ανάγκες, ξεκινάμε μια διεθνή οικονομική εκστρατεία με στόχο τα 90.000 ευρώ. Είναι ένας μεγάλος στόχος, που αντανακλά την ανάγκη για το χτίσιμο και την ανάπτυξη της επαναστατικής Αριστεράς διεθνώς.

Η ISA δε χρηματοδοτείται από επιχειρήσεις, κυβερνήσεις κοκ, αλλά μόνο από τα ίδια της τα μέλη και τους υποστηρικτές της και για αυτόν τον λόγο κάθε μικρή συνεισφορά έχει μεγάλη αξία για την οργάνωση και το ρόλο που φιλοδοξεί να παίξει στα σημερινά και μελλοντικά κινήματα.

Η οικονομική εξόρμηση πραγματοποιείται παράλληλα με τη διοργάνωση του διαδικτυακού «Μαρξιστικού Πανεπιστημίου», μίας εβδομάδας δηλαδή, κατά τη διάρκεια της οποίας οργανώνονται συζητήσεις για μία σειρά από πολιτικά, ιστορικά και κοινωνικά ζητήματα και που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 25 Ιουλίου.

Οι σύντροφοι/ισσες που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τις δράσεις της ISA μπορούν να το κάνουν εδώ.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,282ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,001ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
426ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα