Όχι στην εκδικητική απόλυση του γιατρού Ν. Σκούφογλου από τον «Ευαγγελισμό»!

Όπως καταγγέλλει με ανακοίνωση της η ΟΕΝΓΕ (17/6/22[1]), η διοίκηση του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» αρνήθηκε, χωρίς καμία αιτιολόγηση, την ανανέωση της σύμβασης του ορθοπεδικού Ν. Σκούφογλου.

Πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση ιατρού που υπηρετεί σε παράταση ειδικότητας, στον οποίο η διοίκηση του Ευαγγελισμού αρνήθηκε την ανανέωση της σύμβασής του, παρότι ο ιατρός διευθυντής του τμήματος της Ορθοπεδικής και ο διευθυντής του χειρουργικού τομέα εισηγήθηκαν θετικά!

Ουσιαστικά, πρόκειται για εκδικητική απόλυση επειδή ο Ν. Σκούφογλου[2] την περίοδο της πανδημίας άσκησε κριτική στην διοίκηση του Ευαγγελισμού για τις ελλείψεις και τα προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου, επειδή συμμετείχε σε κινητοποιήσεις και φυσικά επειδή είναι γνωστός για την κινηματική του δράση και την αριστερή του τοποθέτηση.

Τη στιγμή που η κοινωνία έχει ανάγκη από δημόσια, δωρεάν και υψηλής ποιότητας ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη, η κυβέρνηση και οι διοικητές της στοχοποιούν και  διώκουν όσους υγειονομικούς αγωνίζονται σε αυτή την κατεύθυνση. Δεν θα τους περάσει!

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο Ν. Σκούφογλου. Ενώνουμε τη φωνή μας με τις συνδικαλιστικές και πολιτικές οργανώσεις που απαιτούν την άμεση επαναπρόσληψη του γιατρού στη θέση του.

Ξεκίνημα – Διεθνιστική Σοσιαλιστική Οργάνωση

23/06/2022


[1] ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΚΟΥΦΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ (oengegr.com)

[2] (190) Ο Γιατρός Νικόλας Σκούφογλου στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη – YouTube

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,247ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,004ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα