Ο σ. Ν. Κανελλής στο «Θεσσαλία TV» για αντιπαραθέσεις και πολιτική πόλωση στο Βόλο

Οι εξελίξεις στα δημοτικά πράγματα του Βόλου είναι ιδιαίτερα ταραχώδεις από την πρώτη μέρα της νέας δημοτικής αρχής του κ. Μπέου. Ανάμεσα στα ζητήματα που έχουν προκαλέσει αντιπαράθεση είναι και τα μέτρα που παίρνει η νέα δημοτική αρχή σε ότι αφορά τα αδέσποτα.

Η αντιπαράθεση αυτή μεταφέρθηκε και στο εσωτερικό της αριστερής παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», που αποτελεί τη δεύτερη δύναμη στο δημοτικό συμβούλιο. Στη γενική συνέλευση της παράταξης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου ο σ. Νίκος Κανελλής άσκησε κριτική στον πρώτο επιλαχόντα της παράταξης, Γ. Γρηγορίου, ότι με άρθρο του υιοθετεί τις πρακτικές του Μπέου. Απέναντι στην πολιτική κριτική ο Γ. Γρηγορίου αντέδρασε με απολίτικο και σχεδόν τραμπούκικο τρόπο πετώντας έναν καφέ προς το σ. Νίκο Κανελλή.

Το περιστατικό πήρε δημοσιότητα στην τοπική επικαιρότητα και με αυτό σαν αφορμή ο σ. Νίκος Κανελλής μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Θεσσαλία TV» αναφερόμενος και σε όλα τα ζητήματα που έχουν ανοίξει στην πόλη αλλά και στην νέα δημοτική αρχή του κ. Μπέου. Ακολουθεί η συνέντευξη.

###YOUTUBEVIDEO###

7,128ΥποστηρικτέςΚάντε Like
593ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,113ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
394ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής